Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Lovitură în Superliga! Unul din cei mai consacraţi antrenori, în pericol de a fi demis

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21326660/2/superliga.jpg

FC Botoşani a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia UTA Arad, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

Arădenii au egalat în minutul 90+7, deşi juca în zece.

Arădenii au un start de sezon sub aşteptări, cu 8 puncte în 9 partide, iar cei de la Gazeta Sporturilor scriu că Mircea Rednic ar putea fi demis.

Conducerea este deja în căutarea unui înlocuitor relatează sursa mai sus citată. Rednic a avut o campanie de transferuri fulminantă, UTA a legitimat în această vară 22 de jucători.

”Au avut situaţii, plus la fazele fixe ne-au cam dominat. Repriza a doua, jucătorii care au intrat au făcut diferenţa. I-am surprins cu jucătorii care au venit din linia a doua, fundaşii laterali. Pot să spun că a fost ok, nu pot decât să îi felicit, când rămâi în 10 oameni, un fault absurd făcut de Carp.

Să faci o greşeală de genul ăsta, mai ales când ştii că e şi VAR… Inspirat şi cu Stahl care a intrat, asta trebuie să facă în fiecare meci, o face foarte bine, a centrat perfect, Cooper, căruia nu îi place când îi vine mingea la cap, cred că are şampon sau să nu îşi strice coafura, a marcat. Cu Sepsi am pierdut dintr-o fază fixă în minutul 93.

Sunt convins, ţinând cont că au şi venit doi jucători, dumneavoastră ştiţi de unul, dar a mai venit unul, fundaş dreapta. Căpuşă a semnat astăzi”, a spus Rednic, după remiza de sâmbătă cu Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele