Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Farul - Sepsi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Lovitură dură încasată de Rapid! Albion Rrahmani, OUT pentru derby-ul cu Petrolul

Rapid Publicat pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21685238/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024-2.jpg

Petrolul primeşte vizita Rapidului, luni, de la ora 22:00, într-un meci ce închide etapa a treia din sezonul 2024-2025. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

Lovitură extrem de dură încasată de giuleşteni. Albion Rrahmani s-a accidentat în minutul 68 al partidei cu CFR Cluj după o intrarea a lui Boben, şi a rămas întins pe gazon, apoi a ieşit în lacrimi şi în aplauzele spectatorilor.

Deşi se spunea că vedeta Rapidului va fi aptă pentru Primvs Derby, se pare că acesta nu va juca diseară la Ploieşti şi a fost trimis acasă.

„Rrahmani nu a putut fi recuperat, a fost trimis acasă de la Ploieşti, este accidentat. Nu va juca împotriva Petrolului astăzi. Trimis să continue recuperarea, are dureri.

Nu va juca. Pierdere mare, Rrahmani. Un meci foarte important pentru Rapid. Veste bună pentru Petrolul, veste proastă pentru Rapid. E o partidă foarte importantă pentru Rapid“, a spus Horia Ivanovici la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele