Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Lovitură dată de Rapid! A adus un om trecut pe la Manchester City

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21612863/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-1-05-2023.jpg

Dan Şucu pare că îi face toate poftele lui Neil Lenon, noul antrenor de la Rapid. Clubul a prezentat oficial noul analist video.

Este vorba despre cipriotul Kyriakos Televantos, care a mai lucrat cu Lenon la Omonia Nicosia.

Noul component al staff-ului are un CV interesant, având un titlul în Anglia cu echipa feminină a celor de la Manchester City. La ”cetăţeni” s-a mai ocupat şi de echipele de tineret.

”Staff-ul Rapidului are un nou membru, Kyriakos Televantos fiind noul analist video al clubului.

Acesta a câştigat titlul de campion în Cipru (2021), dar şi Cupa Ciprului, în ultimele două sezoane. Kyriakos a fost analist video la academia lui Manchester City (U9 – U23), dar şi la formaţia feminină a „cetăţenilor”, alături de care a câştigat campionatul Angliei (2017)”, au anunţat giuleştenii.

Reperele carierei sale:

  • a câştigat Cupei Ciprului, cu Omonia Nicosia (2022, 2023)
  • a participat în grupele Europa League (2022)
  • a participat în grupele Conference League (2021)
  • a câştigat titlul de campion al Ciprului (2021)
  • a câştigat Supercupa Ciprului (2021)
  • a câştigat titlul de campion cu echipa feminină a lui Manchester City (2017)

 

Strigătul veteranului care a fost îndepărtat de la Rapid: ”Nici noul antrenor nu m-a dorit!”

Dragoş Grigore şi-a încheiat contractul cu FC Rapid după 65 de meciuri disputate în tricoul alb-vişiniu. 

Venit la Rapid în vara anului 2021, odată cu promovarea clubului pe prima scenă a fotbalului românesc, fundaşul de 37 de ani a marcat de trei ori în cele 65 de partide.

La câteva ore după, Dragoş Grigore a oferit mai multe declaraţii. Jucătorul susţine că antrenorul nu ar fi dorit să îl păstreze. 

"După felul în care au decurs lucrurile, era de la sine înţeles că perioada mea se va încheia la Rapid. Dacă se dorea din partea noului antrenor ca eu să rămân, probabil m-ar fi chemat şi am fi prelungit, dar se pare că nici noul antrenor (n.r - Neil Lennon) nu a fost de acord cu acest lucru", a spus Dragoş Grigore, la Digisport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele