Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

Liviu Ciobotariu vrea întăriri la FC Voluntari: ”Să vedem cine pleacă şi pe cine putem aduce”

FC Voluntari Publicat pe 17 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20511951/1/ciobotariu.jpg

Antrenorul Voluntariului, Liviu Ciobotariu, a recunoscut că echipa sa a avut noroc în victoria cu UTA şi şi-a lăudat oponenta de vineri seară, despre care a spus că este o formaţie foarte bine organizată, cu fotbalişti valoroşi.

Ciobotariu a solicitat conducerii două-trei transferuri pentru a crea concurenţă pe posturi. Tehnicianul s-a arătat nemulţumit de evoluţia fotbaliştilor care au jucat periodic, spre deosebire de cei utilizaţi permanent, pe care i-a lăudat.

Trebuie să recunosc că sunt bucuros. Am avut emoţii mari, am întâlnit o echipă bună, am avut şi şansă. La 0-1, puteam primi încă un gol şi ar fi fost greu să revenim. Foarte greu a fost jocul. Sunt mulţumit că am reuşit să câştigăm, că am făcut un sezon foarte bun, un an foarte bun, cu salvarea de la retrogradare şi parcursul de acum.

A fost un an greu, am muncit foarte mult. Am folosit în 21 de etape practic acelaşi 11, am schimbat foarte puţin. În ultimele jocuri, s-a văzut că n-am avut prospeţime, am avut o stare de oboseală. Sunt bucuros că am câştigat. UTA, o echipă foarte bine organizată, cu jucători foarte buni. Noi am fost disciplinaţi, am reuşit să revenim de la 0-1, ceea ce nu e deloc uşor în faţa unei echipe ca UTA.

Rămânem pe podium până în ianuarie, suntem fericiţi, toată lumea a contribuit. Obiectivul nostru nu a fost acela de a ataca play-off-ul, era salvarea de la retrogradare, voiam să avem o linişte la final de campionat. Acum, că avem 37 de puncte, e clar că ne dorim mai mult”, a declarat Liviu Ciobotariu, care a cerut conducerii ilfovene întăriri: ”Mai avem nevoie de doi-trei jucători, pentru a face o concurenţă pe posturi. În afară de cei care au jucat permanent, ceilalţi nu s-au ridicat la un nivel bun. Să vedem cine pleacă şi pe cine putem aduce”.

FC Voluntari şi-a asigurat locul pe podium la finalul anului în Liga 1 Casa Pariurlor, după victoria, scor 2-1, cu UTA Arad, din ultima etapă din 2021.

Pentru FC Voluntari au marcat Nemec 45' şi Briceag 76', iar pentru UTA a încris Miculescu 16'.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele