Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Liviu Ciobotariu, explicaţii după prestaţia lamentabilă cu Mioveni: „Un rezultat pozitiv pentru că nu am primit gol”

FC Voluntari Publicat de Răzvan Cîrceag pe 4 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20593613/1/fc-voluntari-gaz-metan-medias-liga-1-casa-pariurilor-29-01-2022.jpg

CS Mioveni şi FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în cadrul unei dispute lipsite total de spectacol. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

Formaţia lui Liviu Ciobotariu a terminat duelul fără niciun şut pe poartă şi în apărare, apărând un singur punct. Antrenorul a venit cu explicaţii la final, pentru prestaţia dezastruoasă.

„Se aglomerează foarte mult, nu lasă spaţii, nu meritam mai mult. Un rezultat care, să spun aşa, îl pun la pozitiv pentru că nu am primit gol şi că am rămas neînvinşi după 7-8 etape (n.r. 10 etape). Dar jocul nu m-a mulţumit, sincer.

Nu ştiu dacă ne-am creat două situaţii de a marca. Sunt nemulţumit de joc, însă faptul că nu am primit gol şi am scos un punct în deplasare sunt lucruri pozitive. N-am fost inspiraţi nici la ultima pasă, am încercat să jucăm mult în spatele apărării adverse, ceea ce este greşit, pentru că au apărare masivă.

N-am avut foarte multe şanse, trebuia să jucăm mai mult între linii şi să avem mobilitate. Nu am găsit culoarele spre poartă”, a declarat Ciobotariu.

FC Voluntari este pe locul 3 în Casa Liga 1 în acest moment, şi cel mai probabil va juca în play-off. Ilfovenii au 42 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele