Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Liviu Ciobotariu a început să se teamă că FC Voluntari poate pierde play-off-ul: „Mă îngrijorează” +laude pentru Budescu

FC Voluntari Publicat de Răzvan Cîrceag pe 12 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20602413/1/farul-constanta-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-12-02-2022-1.jpg

Farul Constanţa a obţinut o victorie crucială, în bătălia pentru un loc de play-off. Trupa lui Gică Hagi a învins pe teren propriu, FC Voluntari, cu scorul de 3-0. 

Liviu Ciobotariu s-a arătat puţin neliniştit de cum evoluează echipa sa în ultima perioadă şi a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte rămânerea în play-off. Antrenorul ilfovenilor a găsit cuvinte de laudă pentru Constantin Budescu.

„O înfrângere care trebuie să ne aducă cu picioarele pe pământ, trebuie să ne revenim cât mai repede. Am avut şi noi momente bune de joc, nu am înţeles anumite faze şi mă gândeam că, acum câteva zile, am avut cu Sandu Diaconu o vizionare, cu nişte faze pe care le-am văzut şi astăzi.

La henţul din careu al lui Achim, eu am avut impresia că nu se dă penalty, pentru că e prea de aproape şi nu influenţează jocul. Cu Gheorghe am vorbit şi a zis: "Mister, n-a fost penalty". Dar de unde eram eu, nu se vedea bine.

Farul a fost mai bună azi, a jucat mai bine ca noi. Trebuie să ne revenim, am luat 3 goluri, ceea ce e foarte mult pentru ce pregătisem noi, dar mergem mai departe.

Budi a jucat bine azi, a încercat. Atenţie, el nu e pregătit sută la sută, însă azi a avut un randament bun fizic, dar şi ca realizări, sunt mulţumit. 

Toţi trebuie să muncim, să reuşim să rămânem în astea 6 echipe pentru play-off. Evident că mă îngrijorează că nu marcăm, trebuie să muncim mai mut, nu am dat gol de 3 etape, trebuie să ne punem nişte semne de întrebare”, a declarat Ciobotariu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele