Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

Liviu Ciobotariu a explicat prestaţia slabă cu Academica Clinceni: „Mă îngrijorează. Avem jucători... să nu îi jignesc”

FC Voluntari Publicat de Răzvan Cîrceag pe 14 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20506876/1/academica-clinceni-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-14-12-2021-1.jpg

Academica Clinceni şi FC Voluntari au avut o prestaţie slabă în runda 19 din Casa Liga 1 şi au terminat la egalitate, 0-0. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Liviu Ciobotariu nu s-a arătat surprins de faptul că formaţia sa nu a mai jucat aşa cum ne-a obişnuit în actualul sezon şi a explicat de ce s-a întâmplat asta.

„Un joc echilibrat. Ştiam că vom avea o partidă dificilă. Ştiam că adversarul e o echipă organizată foarte bine defensiv. Am încercat să jucăm între linii, să ajungem la poarta lor, dar a fost greu. Am avut o mobilitate bună, dar nu am fost lucizi la ultima pasă. Am ratat multe pase, cred că e vorba despre starea noastră fizică. S-a văzut o stare de oboseală. Este un punct care ne menţine pe podium.

Nu ştiu dacă meritam mai mult, dar îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, pentru modul în care şi-au dorit victoria. Asta a fost cauza principală, nu am fost lucizi, am fost lenţi, dar este un punct câştigat în deplasare.

Nu am primit gol. Nu am marcat, dar nu înseamnă că este reculul parcursului bun de până acum. Ne aşteaptă o partidă grea, cu UTA. Trebuie să îi recuperăm fizic şi mental pe jucători. Mă îngrijorează starea fizică a jucătorilor. Au alergat foarte mult. Avem jucători, nu le spun bătrâni ca să nu îi jignesc, dar sunt jucători cu experienţă care au o vârstă, mă gândesc la Armaş, la Gabi Tamaş, la Nemec, la Lucas, la Droppa. Au făcut un efort fantastic şi e clar că a intervenit o stare de oboseală. 

Ne-am autodepăşit. Dacă sezoanele trecute, vorbeam de 15-20 de puncte la finalul turului, acum avem 34 de puncte”, a declarat Ciobotariu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele