Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

LIVE VIDEO | Serie A se vede la Prima Sport! Astăzi are loc etapa cu numărul şase

Serie A Publicat de Tudor Moisa pe 27 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21327274/1/serie-a.jpg

Astăzi are loc etapa intermediară din Serie A. Partidele în care sunt implicate Inter, Milan şi Napoli sunt în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

VIDEO | Caligari - Milan, astăzi, de la 19:30, în direct la Prima Sport 3

Milan încearcă să continue seria bună împotriva Caligari. Milanezii au la activ 10 partide consecutive fără înfrângere împotriva adversarilor de azi. Caligari este penultima în Serie A, cu două puncte, în vreme ce Milan este pe locul al doilea, cu 12 puncte.

VIDEO | Inter - Sassuolo, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 3

Inter are un start excelent de sezon. Gazdele partidei de astăzi are maximul de puncte după cinci etape şi un singur gol încasat.

De partea cealaltă, Sassuolo este pe locul 12 în Serie A, cu 6 puncte.

Sezonul treuct, Inter s-a impus în ambele partide directe, 4-2 acasă şi 1-2 în deplasare.

VIDEO | Napoli - Udinese, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 4

Napoli nu are un început grozav de sezon. Campioana Italiei a strâns doar opt puncte în cinci partide şi se află pe locul 7. De cealaltă parte, Udinese are un start dezastruos, cu doar trei puncte şi un gol marcat în cinci meciuri.

În sezonul precedent, Napoli s-a impus cu 3-2 acasă, iar meciul jucat pe terenul celor de la Udinese s-a terminat nedecis, 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele