Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

Leverkusen bate la Leipzig şi se distanţează în fruntea Bundesligii

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21467319/1/bay-lei.jpg

Bayer Leverkusen, lider în clasament, a învins sâmbătă, în deplasare, scor 3-2, pe RB Leipzig, în etapa a 18-a din Bundesliga.

Prima ocazie a meciului a aparţinut oaspeţilor, în minutul 5, dar RB Leipzig a deschis scorul după două minute, prin Xavi Simons şi prima repriză s-a încheiat cu gazdele în avantaj minim.

Liderul Bundesligii a egalat imediat după pauză, prin Nathan Tella, iar Luis Openda a readus pe Leipzig în avantaj, cu un gol marcat în minutul 56. Bayer a egalat după şapte minute, prin Jonathan Tah şi a înscris golul victoriei în minutele de prelungire, prin Piero Hincapie, câştigând partida de pe Red Bull Arena, scor 3-2.

În clasament, Bayer Leverkusen este lider, cu 48 de puncte, având şase puncte peste Bayern Munchen, care a jucat însă cu două meciuri mai puţin.

RB Leipzig este pe locul 4, cu 33 de puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 18-a din Bundesliga:

Freiburg – Hoffenheim 3-2 (Holer 37, Grifo 55, Sallai 85 / Weghorst 57, Beier 77);

FC Koln – Borussia Dortmund 0-4 (Malen 12, 61, Fullkrug 58 penalti, Moukoko 90+2);

Bochum – VfB Stuttgart 1-0 (Bero 50);

Heidenheim – Wolfsburg 1-1 (Jenz autogol 45 / Cerny 7);

Darmstadt – Eintracht Frankfurt 2-2 (Justvan 61, Vilhelmsson 90+5 / Nkounkou 33, Knauff 51);

RB Leipzig – Bayer Leverkusen 2-3 (Xavi Simons 7, Openda 56 / Tella 47, J. Tah 63, Hincapie 90+1).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele