Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Legenda din Premier League şi a cluburilor londoneze îl distruge pe Radu Drăguşin înainte de startul sezonului: ”Au nevoie de alt fundaş când Romero se accidentează. Îmi pare rău să o spun, dar nu poate face faţă!”

Stranieri Publicat pe 25 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21681973/1/dragusin.jpg

Tottenham a plătit 30 de milioane de euro pentru Drăguşin (25 de milioane sumă fixă + 5 milioane bonusuri uşor de atins). Suma achitată este cea mai mare din istorie pentru un fotbalist român. Contractul acestuia este pe cinci ani, iar salariul este în jur de 3 milioane de euro.

Drăguşin a avut evoluţii bune şi la EURO, mai ales în partida debut cu Ucraina. În Anglia, după meciurile pe care le-a prins sezonul trecut, a părut că fundaşul va primi în viitoare stagiune mai multe şanse. 

Fanii mereu l-au lăudat pe român şi l-au cerut titular la echipă. Totuşi, se pare că internaţionalul român nu a reuşit să îl impresioneze şi pe William Gallas. 

Legendarul fundaş francez din Premier League consideră că românul nostru nu are suficientă valoare pentru a performa la Spurs.

"Tottenham are nevoie de încă un fundaş central în cazul în care Romero este accidentat sau suspendat. În ultimele sezoane am fost impresionat de eforturile lui Romero de a deveni un fotbalist mai disciplinat.

Micky van de Ven chiar îmi place, cred că e un jucător grozav, dar a avut şi el nişte probleme cu accidentările în ultimele sezoane. Dacă Tottenham rămâne fără unul dintre aceşti doi fundaşi centrali, atunci are probleme. S-au chinuit fără ei în ultima stagiune.

L-au adus pe Radu Drăguşin în ianuarie. L-am văzut jucând şi trebuie să vă spun că nu este la nivelul pentru a juca la Tottenham în cazul în care Tottenham îşi doreşte să concureze cu cele mai bune cluburi din Premier League. Din nefericire, Drăguşin nu este suficient de bun. Îmi pare rău să spun asta, dar ăsta e adevărul", a spus William Gallas, pentru Gambling Zone, citat de DAZN.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele