Ultima oră
Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”

Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”
Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2

Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2
E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică

Laszlo Dioszegi, intervenţie în cazul penalty-ului din care FCSB a învins Farul! Patronul lui Sepsi, tranşant

Superliga Publicat pe 18 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21318715/1/dioszegy.jpg

FCSB s-a impus contra Farului, la Ovidiu, scor 1-0, într-un meci care s-a văzut la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, dar graţie unui penalty controversat. Adrian Şut a căzut uşor în careu, în urma unui contact într-un duel cu un adversar, dar Sebastian Colţescu a arătat punctul cu var.

A transformat Darius Olaru, în minutul 58, dar nici măcar cei din camera VAR nu au intervenit şi nu au indicat faptul că faza trebuia măcar revăzută la monitorul de la marginea terenului.

Mai toţi oamenii din fotbal au declarat că penalty-ul a fost acordat uşor, mai puţin, aşa cum şi era de aşteptat, conducerea, stafful tehnic şi jucătorii FCSB-ului. În discuţie, întrebat fiind, a intrat şi patronul formaţiei Sepsi, Laszlo Dioszegi. Şi el a afirmat că Sebastian Colţescu a arătat prea uşor punctul cu var.

Eu am mai declarat că nu îmi place ca această luptă să fie influenţată de greşelile de arbitraj şi am recunoscut că şi la meciul nostru de la Craiova nu trebuia eliminat jucătorul oltenilor.

Dar acum şi Gică Hagi are dreptate. iar eu dacă eram în locul lui Colţescu nu acordam acel 11 metri. Cei de la VAR ar fi trebuit să intervină cu personalitate indiferent de numele celui care se află la centru. Pentru ce am mai adus VAR-ul în România? Pentru ce plătim cu mari sacrificii acest VAR? Am revăzut faza de foarte multe ori. Am mai întrebat în stânga şi dreapta, nu a fost 11 metri.

Reacţiie lui Gică Hagi şi Gică Popescu sunt de înţeles. Nimănui nu îi convine să fie dezavantajat în asemenea fel. Acest campionat o să fie şi mai disputat faţă de cel de anul trecut, deoarece sunt vreo opt – nouă echipe cu şanse foarte mari la play-off. Şi este mare păcat ca această luptă să fie influenţată de greşelile de arbitraj.

Etapele se scurg, iar unele echipe pierd puncte preţioase. Colţescu trebuia să revadă acea fază. Oricine poate greşi, dar acum ai VAR-ul care te poate ajuta. Eu înţeleg că arbitri de la VAR nu pot fragmenta mereu jocul la fiecare fază, dar macar la astea importante să intervină”, a spus Dioszegi pentru ProSport.

Farul – FCSB 0-1

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, graţie unui penalty contestat de campioana României.

În finalul primei reprize, Compagno a înscris din pasa lui Ovidiu Popescu, în minutul 45+2, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid. În minutul 55 arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalti pentru un contact între Tudor Băluţă şi Adrian Şut, iar Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă.

Farul a replicat prin lovitura de cap pe lângă poartă, din minutul 60, dar campioana a mai avut un şut pe poartă în minutul 89 din repriza secundă, când Târnovanu a intervenit senzaţional la şutul lui Andronache, şi FCSB s-a impus cu 1-0, păstrându-şi prima poziţie din clasament cu 21 de puncte. Farul a pierdut al cincilea meci şi ocupă poziţia a 11-a, cu 9 puncte.

Echipele de start: 

  • Farul: Aioani - Dussaut, Larie (cpt.), Artean, Kiki - Băluţă, Nedelcu, Grameni - Grigoryan, L. Munteanu, Budescu
    Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, M. Popescu, Boli, N. Popescu, Vînă, Mazilu, Andronache, Sali
    Antrenor: Gheorghe Hagi
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru (cpt.) - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
    Rezerve: A. Vlad - V. Creţu, Panţîru, Haruţ, Miculescu, Lixandru, M. Toma, Radaslavescu, Djokovic
    Antrenor: Elias Charalambous

Rezumatul partidei

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele