Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Laszlo Dioszegi, decizie finală cu privire la Cosmin Matei, fotbalistul suspendat pentru 6 luni: „Are unele probleme”

Sepsi OSK Publicat pe 5 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21692771/1/mtei.jpg

Cosmin Matei (32 de ani), jucătorul celor de la Sepsi, a fost depistat pozitiv pentru dopaj în luna februarie, într-un duel pe care covăsnenii l-au pierdut pe teren propriu, 1-3, cu Universitatea Craiova.

ANAD a luat decizia de a-l suspenda 6 luni de mijlocaş, iar Sepsi a emis un comunicat amplu prin care a transmis că fotbalistul va face recurs asupra deciziei luat de Comisia de Audiere.

Acum, Laszlo Dioszegi a decis ce se va întâmpla cu Cosmin Matei. Patronul celor de la Sepsi a anunţat că are tot sprijinul clubului şi că va continua să plătească salariul. Totodată, acesta a mai spus că fotbalistul se va antrena separat.

„În aceste momente, Matei are unele probleme şi nu vrem să îi facem şi noi alte probleme în plus. Anunţ pe această cale opinia publică că noi cei de la Sepsi suntem alături de Cosmin Matei şi îi vom plăti salariul şi pe perioada suspendării. Nu se pune problema de reziliere a contractului. Noi nu ne abandonăm jucătorii la greu.

Considerăm că tot ceea ce s-a întâmplat nu a fost ceva voit, deci nu din cauza lui. A fost ceva fără ca el să ştie. Şi oricum, nu am înţeles de ce decizia a fost tergiversată atât de mult. Din păcate el nu se mai poate antrena cu noi, dar o va face separat, iar noi suntem alături de el. Sunt convins că la apel o poate rezolva”, a spus Laszlo Dioszegi, conform Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele