Ultima oră
VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80 VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon

Laszlo Dioszegi a explodat după eşecul cu Oţelul! Mesajul transmis de patronul lui Sepsi în toiul nopţii: „Nu mai putem continua aşa”

Sepsi OSK Publicat pe 31 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21718551/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-cupa-romaniei-20-04-2022.jpg

Oţelul a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 2-0, contra celor de la Sepsi, în primul meci al etapei a opta din Superligă.

Golurile au fost marcate de Pop, în minutele 22 şi 43.

Laszlio Dioszegi a postat un mesaj amplu pe reţelele de socializare prin care a transmis că va avea loc o sedinţă la club unde vor analiza toate măsurile care trebuie luate pentru a readuce clubul pe drumul cel bun.

”E aproape ora 4 dimineaţa, dar nu pot să dorm, chiar dacă mulţi dintre voi aţi adormit de multă vreme, după ce v-aţi exprimat opiniile despre meci.

Da, îmi pot mulţumi că am ales, în 2011, să fiu implicat în fotbal. Dacă a meritat sau nu, va decide viitorul, dar un lucru e cert, am luptat mereu, uneori chiar împotriva prietenilor, pentru tot ce e mai bun pentru acest club, pentru că e cel mai important.

E la fel de sigur că lucrurile nu pot continua aşa, indiferent de costuri. Nimeni nu este mai presus de club şi nu va fi niciodată. E uşor de comentat din exterior, e uşor să spui că e mai bine aşa sau în alt fel.

E incredibil, uneori citesc multe comentarii date de ignoranţi, care spun că de ce nu tai salariile sau de ce nu dau afară 90% dintre jucători sau din staff. E pentru că, atunci când semnezi un contract, nu poţi să zici că dacă nu joci bine, nu iei salariul. Asta e realitatea.

Laszlo Dioszegi: ”Vor fi oameni care nu vor fi de acord”

Însă realitatea este că nu mai putem continua aşa. Am învăţat un lucru, că nu pot lua o decizie importantă fără o analiză detaliată. De aceea am decis să am foarte multe discuţii mâine, cu toţi cei care mă pot ajuta să iau cea mai bună decizie.

Ştiu că, indiferent de decizie, fanii adevăraţi o vor înţelege şi o vor accepta. La fel de sigur ştiu că vor fi oameni care nu vor fi de acord, dar asta este.

Nu degeaba se spune că toată lumea se pricepe la fotbal sau la politică. Sau măcar crede că se pricepe. OSK deasupra tuturor!”, a scris Laszlo Dioszegi, pe Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele