Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

”Klopp de România” a vorbit despre situaţia de la naţională! ”Nu vin” | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 23 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21679897/1/becali-conferinta.png

România a rămas fără selecţioner, după ce Edi Iordănescu a decis să nu îşi prelungească contractul.

Favorit să preia echipa naţională este Gică Hagi, iar Gigi Becali a vorbit pe această temă, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Finanţatorul de la FCSB îl sfătuieşte pe Gică Hagi să nu accepte o eventuală propunere a Federaţiei. Becali a vorbit şi despre jucătorii naţionalei, iar din discursul său reiese că nu are încredere în noi performanţe realizate de România la turneele finale.

”(n.r. Ce părere aveţi de plecarea lui Edi Iordănescu?) Edi Iordănescu ştiam că pleacă. Gică Hagi este cea mai bună soluţie, este adevărat. Eu dacă sunt în locul lui (n.r. lui Gică Hagi), nu vin.

Am avut noroc, nu avem noi valoare. Ce poate să facă un antrenor? Nu poate să facă nimic. Nici dacă vin Mourinho, Ancelotti şi Guardiola, tot nu pot să scoată nimic. Hagi face minuni dacă ia un jucător şi îl antrenează. Face minuni dacă îl antrenează zi de zi.

Care generaţie mă? Dacă nu ai 2-3 jucători de peste 20-30 de milioane, care să joace la echipe mari, care generaţie? Unde o vezi tu generaţia? Care generaţie? Drăguşin să zicem că ar fi, atât.

În rest? Man, 10-11 milioane, nu 30. Cine este Parma? Stai puţin, că nu e chiar aşa. Man are 26 de ani, asta e valoarea lui. 10-15, acolo e valoarea lui”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri