Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

Kevin Boli, foarte aproape de FCSB! Flavius Stoican a renunţat la fundaşul dorit de Gigi Becali. ”Îşi doreşte să joace la o echipă mai bună”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 5 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20972107/1/universitatea-craiova-fc-botosani-superliga-superbet-29-08-2022-1.jpg

FC Botoşani s-a reunit miercuri, iar Flavius Stoican l-a exclus din lot pe Kevin Boli, fundaşul curtat de FCSB.

Gigi Becali şi-a manifestat în mai multe rânduri dorinţa de a-l aduce pe Kevin Boli de la Botoşani, iar în acest moment mutarea pare ca şi făcută. Kevin Boli a fost lăsat în afara lotului de către Flavius Stoican şi are drum liber să semneze cu FCSB, chiar dacă înţelegerea sa cu moldovenii se încheie în 30 iunie 2023.

”Da, m-am înţeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câştigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înţeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Gigi Becali, pentru Gsp, la începutul lunii decembrie.

Antrenorul lui FC Botoşani a fost întrebat despre situaţia lui Boli şi despre plecările de la clubul patronat de Valeriu Iftime, dar nu a dat un răspuns concret referitor la transferul Boli la FCSB.

"Toţi cei care au plecat sau urmează să plece au avut şansa lor. Sigur, în altă parte pot avea evoluţii mai bune. Avem încredere totală în toţi cei care au rămas şi sper să aibă reuşite.

(n.r. dacă Boli are liber către FCSB) Încă nu ştiu 100% dacă se parafează acest transfer. Kevin Boli este un jucător foarte bun, care îşi doreşte să joace la o echipă mai bună, atâta timp cât este mulţumit şi din punct de vedere financiar", a spus Stoican.

  • Kevin Boli este cotat la 450.000 de euro, potrivit Transfermarkt.com.
  • Fundaşul a evoluat în 12 meciuri din SuperLigă pentru FC Botoşani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele