Ultima oră
Marius Şumudică, "luat la 11 metri" de un coleg de breaslă cu cinci campionate câştigate! "Hai, las-o" Marius Şumudică, "luat la 11 metri" de un coleg de breaslă cu cinci campionate câştigate! "Hai, las-o"
Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii
VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start
Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”

Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”
EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă” EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă”
Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates

Jucătorul s-a dus direct la antrenorul de la FCSB: „Sunt cel mai bun atacant pe care-l ai! De ce nu mă bagi?”. Răspunsul incredibil pe care l-a primit

FCSB Publicat astăzi, 17:28
mail-share icon Email

Gregory Tade a ajuns la FCSB în vara anului 2015, când Gigi Becali îi plătea lui CFR Cluj 500.000 de euro în schimbul atacantului.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21813162/1/partizan-belgrad-steaua-bucuresti-liga-campionilor-5-08-2015.jpg

Tade a fost şi el unul dintre jucătorii aduşi la gruparea ”roş-albastră” pe mulţi bani, dar care nu au reuşit să se ridice la nivelul sumei de transfer plătite de patronul FCSB-ului. El venise la gruparea bucureşteană din postura de golgheter al României, după ce petrecuse două sezoane la CFR Cluj. 

  • Partida Rangers - FCSB, din runda 3 a Europa League, va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi Prima Sport 5, online pe PrimaPlay.ro şi în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

Ardelenii l-au adus pe atacantul francez de la St. Johnstone, o echipă din Scoţia, care l-a cedat liber de contract, reuşind mai apoi să facă o super afacere, prin vânzarea lui la FCSB. 

Gregory Tade nu s-a impus la FCSB, reuşind doar 7 goluri în 37 de meciuri şi a fost cedat în Qatar, liber de contract. Francezul era de părere la momentul plecării din tabăra ”roş-albastră”, că nu a primit destule şanse şi de aceea nu putut să îşi demonstreze valoarea.

Retras activitatea de fotbalist de mai bine de un an, Tade a vorbit despre un episod din vremea în care evolua pentru campioana en-titre a României, sub comanda lui Laurentiu Regehcampf.

Francezul s-a dus la atrenor şi l-a chestionat pe motivul lăsării sale pe banca de rezerve, iar răspunsul pe care l-a primit l-a lăsat „mască”.

”M-am dus în birou la Reghecampf şi i-am spus: `Am văzut ce sistem joci, sunt cel mai bun atacant pe care-l ai, fără să-mi discreditez colegii, de ce nu mă bagi?`. Mi-a spus că decizia e de sus! Nu mi-e frică s-o spun, era şi Tamaş de faţă”, a declarat Gregory Tade, la Digi Sport.

Tade şi-a mai încercat norocul încă o dată în România în 2018, chiar la rivala FCSB-ului, la Dinamo, dar s-a accidentat şi nu a reuşit să joace nici măcar un meci pentru ”câini”. După experienţa nereuşită de la Dinamo luase decizia să se retragă, dar s-a răzgândit după doi ani de inactivitate, revenind pe teren la formaţia Clyde FC, iar ultima echipă pentru care a evolueat înainte de retragere a fost Cumbernauld CFC, formaşie din liga a cincea din Scoţia.

În prezent, Gregory Tade s-a stabilit în Scoţia, unde lucrează în domeniul asigurărilor auto.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele