Ultima oră
Simona Halep a reacţionat după eliminarea prematură de la WTA 250 Hong Kong. ”Pas cu pas” Simona Halep a reacţionat după eliminarea prematură de la WTA 250 Hong Kong. ”Pas cu pas”
”Ăsta e modelul în care vrem să lucrăm”. Ofertă pentru Zeljko Kopic ”Ăsta e modelul în care vrem să lucrăm”. Ofertă pentru Zeljko Kopic
Canotorii Ionela şi Marius Cozmiuc, purtătorii de drapel ai României la JO de la Paris, vor deveni părinţi Canotorii Ionela şi Marius Cozmiuc, purtătorii de drapel ai României la JO de la Paris, vor deveni părinţi
VIDEO | Farul - Universitatea Craiova, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duel alb-albastru la malul mării VIDEO | Farul - Universitatea Craiova, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duel alb-albastru la malul mării
Vinicius condamnă insultele rasiste la adresa jucătorilor de la Barcelona în timpul El Clasico Vinicius condamnă insultele rasiste la adresa jucătorilor de la Barcelona în timpul El Clasico
E gata! Manchester United a luat decizia finală cu privire la Erik ten Hag E gata! Manchester United a luat decizia finală cu privire la Erik ten Hag

Jucătorul pe care Dan Şucu a plătit 700.000 de euro, ofertat de o rivală din Superliga: „Intrăm în discuţii”

Rapid Publicat astăzi, 12:20
mail-share icon Email

Marius Şumudică a anunţat după partida cu FCSB că jucătorul pe care Dan Şucu a plătit 700.000 de euro nu va mai prinde meciuri în perioada următore.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21816946/1/unirea-slobozia-rapid-bucuresti-superliga-superbet-23-09-2024-2.jpg

Rareş Pop a fost cumpărat de Rapid de la UTA în schimbul sumei de 700.000 de euro, însă se pare că situaţia sa în Giuleşti se complică sub comanda lui Marius Şumudică.

Rareş Pop ar putea pleca de la Rapid în iarnă

Tehnicianul Rapidului a declarat la flash-interviul de după duelul cu FCSB de pe „Arena Naţională” că tânărului fotbalist îi va fi foarte greu să mai prindă minute în meciurile din perioada următoare, chiar dacă a marcat de 3 ori în acest sezon.

Astfel, Rareş Pop ar putea pleca de la Rapid în fereastra de mercato de iarnă. La scurt timp după declaraţiile lui Marius Şumudică, a venit şi prima ofertă pentru jucătorul în vârstă de doar 19 ani.

Alexandru Meszar a anunţat că Rareş Pop este bine-venit la UTA şi că arădenii vor lansa o ofertă oficială pentru acesta în perioada de transferuri de iarnă.

"Uşa este deschisă, tuturor jucătorilor pe care i-am crescut sau cu care am colaborat. Nu se pune problema nici de Rareş Pop. Oricând poate să revină. Ne-ar bucura, este al nostru, vine acasă.

Noi suntem într-o colaborare foarte bună cu Rapidul. Dacă se pune problema plecării lui Rareş de la Rapid, cum v-am spus, intrăm în discuţii. Vom lua iniţiativă, sigur. Bineînţeles, dacă tot trebuie să plece, nu va alege altă echipă decât UTA", a spus Alexandru Meszar, în exclusivitate pentru iAMsport.ro.

Marius Şumudică: „Îmi pare rău pentru el”

Internaţionalul U20 nu a mai bifat niciun minut de când Clinton N'Jie a primit drept de joc, iar Alex Dobre a intrat şi el în angrenajul echipei, iar Marius Şumudică a declarat la finalul meciului cu FCSB că Rareş Pop nu va mai evolua în următoarea perioadă.

"Este foarte greu să mai joace la mine, îmi pare rău pentru el. Chiar mă uitam la banca mea de rezerve şi îmi e şi ruşine că nici nu ştiu ce să le mai zic, că va fi greu să mai joace.

Este un jucător care îşi doreşte foarte mult, însă este foarte greu să joace pentru că am nevoie de puncte.

El trebuie să continue să se antreneze şi cu siguranţă îi va veni rândul. Toţi trebuie să fie pregătiţi oricând", a spus Marius Şumudică, după FCSB - Rapid 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele