Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Jucătorii echipei din Superligă, distruşi: ”Au fost nişte balerini. Nu am văzut fotbalişti!” | VIDEO EXCLUSIV

Poli Iași Publicat pe 31 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21718779/1/afc-hermannstadt-sibiu-poli-iasi-superliga-superbet-31-08-2024.jpg

Echipa FC Hermannstadt a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 6-2, gruparea Poli Iaşi, în etapa a opta a Superligii. Sibienii au reuşit să realizeze scorul de până acum al campionatului.

Multe goluri la Sibiu, acolo unde gazdele de la Hermannstadt au condus cu 2-0 în minutul 9, după un început incredibil. Silviu Balaure a deschis scorul în minutul 3, iar Ronaldo Deaconu a făcut 2-0 în minutul 9. În minutul 23 a fost validat şi al treilea gol al meciului, reuşit de Ianis Stoica, cu patru minute mai devreme.

Scorul pauzei a fost însă 4-1 pentru gazde, Aurelian Chiţu înscriind şi el, în minutul 42, iar ieşenii au replicat prin Teixeira, în minutul 45+4

Silviu Balaure a reuşit dubla în minutul 58, pentru ca Robert Popescu să înscrie în minutul 78, scor 6-1. Până la final ieşenii au mai înscris odată, în minutul 82, prin Stefanovici, şi FC Hermannstadt a învins pe Poli Iaşi cu 6-2. Elevii lui Măldărăşanu au ajuns la 11 puncte şi sunt pe locul 5, în vreme ce Poli Iaşi este pe 13, cu 7 puncte.

După meci, în direct la Prima Sport, a fost comentată evoluţia apărătorilor de la Iaşi. Marius Baciu nu i-a menajat deloc pe jucători.

”Au fost nişte balerini. Nu am văzut fotbalişti!”

”Au marcat chiar toţi jucătorii de atac, iar pentru ei, e extraordinar. Pentru moral, şi nu, numai, au un mijloc foarte bine închegat. 

Ce am văzut astăzi în apărare la Iaşi… Mai ales pe începutul jocului… parcă au fost nişte balerini, nu ştiu. Nu am văzut fotbalişti, vorbesc de linia de fund”, a spus Marius Baciu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele