Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Joonas Tamm a făcut primele declaraţii după ce a semnat cu FCSB

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20771308/1/joonas-tomm.jpg

Fundaşul estonian Joonas Tamm (30 de ani) este noul jucător al FCSB, el a semnat un contract pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Joonas Tamm a venit la FCSB liber de contract după ce a părăsit în martie clubul ucrainian Vorskla Poltav şi s-a alăturat marţi lotului echipei lui Toni Petrea. Fundaşul centrala a făcut şi primele declaraţii după ce a semnat cu gruparea ”roş-albastră”.

”Salut! Mă simt foarte bine. Vremea şi oraşul sunt foarte frumoase. Sunt fericit că sunt aici. Înseamnă foarte mult pentru mine că am ajuns la un club cu asemenea istorie, asemenea fani şi asemenea stadion. E o mare realizare pentru mine. Am fost surprins, dar am fost interesat imediat să vin aici, m-am consulat cu agentul, am spus da şi am venit aici.

Steaua (n.r. FCSB) este un club mare, care joacă în Europa şi cred că experienţa mea la nivel internaţional a contat. Voi încerca să fiu cât mai bun şi să ajut echipa să câştigăm campionatul şi să avem succes în cupele europene.

Nu ştiu foarte multe despre suporteri, doar ce am văzut recent, că sunt foarte mulţi. Mesajul meu este să ne ajute să câştigăm campionatul şi să avem succes în cupele europene”, a spus Joonas Tamm.

  • Estonianul a jucat în carieră pentru Flşora Tallinn, Trelleborg, Korona Kielce, Lillestrom sau Vorskla Poltava.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele