Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

Jocurile Olimpice de la Paris | Yulimar Rojas nu va concura, dar va fi portdrapelul Venezuelei

JO 2024 Publicat pe miercuri, 12:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21653384/1/yulimar-rojas-tw.jpg

Atleta venezueleană Yulimar Rojas, medaliată cu aur la triplusalt la Tokyo-2021 şi de şapte ori campioană mondială, nu va concura la Jocurile Olimpice de la Paris, dar va fi totuşi portdrapelul Venezuelei la ceremonia de deschidere, relatează AFP.

Sportiva în vârstă de 28 de ani îl va avea alături pe halterofilul Julio Mayora, care a câştigat argintul la Tokyo şi ţinteşte aurul la Paris.

"Dumnezeu are un plan foarte mare pentru mine. Sunt destinată să îi îndrum pe alţi sportivi să îşi urmeze visele, să nu renunţe niciodată", a spus sportiva în cadrul unei ceremonii la Caracas.

Medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, Rojas, un adevărat star în ţara sa, era cea mai mare şansă de medalie a Venezuelei, a cărei delegaţie va fi formată din 28 de sportivi la Paris. Principalele şanse la medalii stau acum pe umerii lui Mayora şi ai scrimerilor, printre care se numără Ruben Limardo, campion olimpic la Londra în 2012.

La Tokyo, Venezuela a câştigat o medalie de aur (Rojas) şi trei de argint (2 la haltere şi 1 la BMX) cu 43 de sportivi participanţi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele