Ultima oră
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake

Jean Vlădoiu recunoaşte negocierile pentru Cristi Tănase: "S-a discutat deja!"

Superliga Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20255913/1/tanase.jpg


FC Argeş se apropie de momentul în care-l va transfera pe Cristi Tănase (34 de ani), mijlocaş ofensiv care a ajuns la finalul înţelegerii cu Academica Clincen. În schimb, Raul Rusescu nu este o ţintă pentru clubul condus de Jean Vlădoiu.
 
Fostul mare atacant a fost prezent, luni, pe Arena Naţională la meciul dintre Ucraina şi Austria (0-1), iar la finalul partidei a fost întrebat despre şansele de a-i transfera la pachet pe cei doi jucători care au făcut un sezon 2020/2021 foarte bun la Clinceni. A recunoscut negocierile avansate cu Cristi Tănase, dar le-a negat pe cele cu Raul Rusescu:
 
"Cu Tănase, cu 'Dodel', s-a discutat deja. Au vorbit şi Andrei (n.r - Andrei Prepeliţă) şi domnul primar. Acum aşteptăm un răspuns de la el. Dar, cu Raul Rusescu nu s-a vorbit deloc. Nu se pune problema unui transfer la pachet al celor doi jucători", a declarat preşedintele celor de la FC Argeş.
 
Pentru Tănase, semnarea unui contract cu FC Argeş ar fi sinonimă cu revenirea acasă, "Dodel" fiind lansat de echipa piteşteană în fotbalul mare, între 2006 şi 2009, înainte de a pleca la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele