Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Jasmine Paolini face meciurile carierei la Roland Garros. A ajuns pentru prima dată într-o semifinală de Grand Slam

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21618674/1/profimedia-0879134738.jpg

Jasmine Paolini, cap de serie numărul 12, a reuşit o surpriză în sferturile de finală ale turneului de la Roland-Garros, învingând-o pe Elena Rîbakina, favorită 4, şi s-a calificat pentru prima dată în semifinalele unui grand slam.

Ea s-a impus cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4 în două ore şi 3 minute.

Paolini o va înfrunta fie pe Arina Sabalenka, cap de serie nr. 2, fie pe Mirra Andreeva, în vârstă de 17 ani, în încercarea de a ajunge în prima sa finală de Grand Slam.

Jucătoarea în vârstă de 28 de ani devine a patra italiancă ajunsă în semifinale la Roland-Garros în Era Open, după campioana din 2010, Francesca Schiavone, finalista din 2012, Sara Errani, şi semifinalista din 2022, Martina Trevisan. Errani - care este parteneră cu Paolini în proba de dublu, unde au ajuns până acum în sferturile de finală - a urmărit triumful din tribune.

Aflată în prezent pe locul 15, Paolini are acum asigurat debutul în Top 10 săptămâna viitoare. Ea va deveni prima italiancă clasată în Top 10 de după Roberta Vinci, în septembrie 2016, şi va deveni a cincea italiancă per total care ajunge în Top 10, după Schiavone, Flavia Pennetta, Errani şi Vinci.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele