Ultima oră
Thomas Tuchel este aproape de a prelua selecţionata Angliei Thomas Tuchel este aproape de a prelua selecţionata Angliei
Dumitru Dragomir a numit echipa care va lua titlul în SuperLiga României! Dumitru Dragomir a numit echipa care va lua titlul în SuperLiga României!
Ultimă oră! Echipa de start a lui Mircea Lucescu pentru partida cu Lituania! Titular surpriză

Ultimă oră! Echipa de start a lui Mircea Lucescu pentru partida cu Lituania! Titular surpriză
Anunţ fantastic înainte de Dinamo - FCSB! Vestea pe care ambele echipe o aşteptau. UPDATE: Peste 35.000 de bilete vândute Anunţ fantastic înainte de Dinamo - FCSB! Vestea pe care ambele echipe o aşteptau. UPDATE: Peste 35.000 de bilete vândute
Fanii FCSB-ului visează frumos! Reacţie în cazul transferului lui Nicolae Stanciu Fanii FCSB-ului visează frumos! Reacţie în cazul transferului lui Nicolae Stanciu
LIVE TEXT |  U21: România - Elveţia 2-0. Stoica face ”dubla”. Gest ireal comis de selecţionerul Pancu LIVE TEXT | U21: România - Elveţia 2-0. Stoica face ”dubla”. Gest ireal comis de selecţionerul Pancu

Jandarmeria confirmă că FCU Craiova va juca fără fani următorul meci din Superliga

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21003268/2/fcu.jpg

Decizie surprinzătoare luată de FCU Craiova. Oltenii au anunţat că vor juca o perioadă nedeterminată partidele de pe teren propriu, fără spectatori.

Totul a pornit de la partida de duminica trecută, de la Sfântu Gheorghe, când galeria oltenilor a scandat lozinci xenofobe, iar centralul a oprit ostilităţile. Ulterior, patronul Adrian Mititelu şi-a manifestat dezamăgirea, iar acum a venit măsura şocantă.

Solicitarea lui Adrian Mititelu a fost îndeplinită, iar Jandarmeria Craiova confirmă că meciul contra Universităţii Cluj se va juca cu tribunele goale.

”Meciul de fotbal se va disputa fără spectatori, însă jandarmii vor fi prezenţi pentru a preveni orice încălcare de la normele legale.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri, aflându-se în imediata apropiere a arenei sportive.

În cazul în care sunt suporteri care doresc să îşi susţină echipa în anumite locaţii din spaţiul public, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică”
, este comunicatul Jandarmeriei Craiova.



 

mail-share icon Email
viewscnt