Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Iulian Cristea s-a despărţit de Rapid şi e foarte aproape de alt club din Superliga. ”Şansele sunt destul de bune”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21614004/1/cristea.jpg

După Dragoş Grigore, un alt fundaş s-a despărţit de Rapid. Este vorba de Iulian Cristea. care a ajuns în Giuleşti vara trecută. 

Fundaşul de 28 de ani a evoluat în 16 meciuri pentru Rapid şi a marcat un gol. Pe lângă experienţa din Giuleşti, Cristea a mai evoluat la Gaz Metan Mediaş, Metalurgistul Cugir şi FCSB. De asemenea, acesta are la activ 4 selecţii pentru naţionala României.

Radu Constantea, preşedintele lui ”U” Cluj, a dezvăluit că fundaşul are şanse mari să vină sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău.

 

Suntem în discuţii cu Iulian Cristea. Să vedem, în zilele următoare, dacă vom ajunge la un numitor comun, din punct de vedere al clauzelor pe care le discutăm.

Şansele sunt destul de bune, destul de mari să vină la noi”, a declarata Radu Constantea, potrivit Playsport.

Ardelenii i-au mai adus în această vară pe Ovidiu Popescu (FCSB) şi pe Vadim Raţă (FC Voluntari).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele