Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

Ion Gheorghe părăseşte FC Voluntari. Mijlocaşul a refuzat să semneze prelungirea

FC Voluntari Publicat pe 6 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20539242/1/ion-gheorghe.jpg

Ion Gheorghe (22 de ani) mai are şase luni de contract cu FC Voluntari, dar ar putea părăsi revelaţia campionatului din Casa Liga 1 încă din această iarnă. Antrenorul Liviu Ciobotariu a recunoscut că mijlocaşul îşi doreşte o altă aventură, poate şi pentru că vrea un salariu mai mare, iar ilfovenii au un plafon salarial nu foarte ridicat.

Însă, Ciobotariu a decis să procedeze profesionist şi să îl folosească în continuare pe Gheorghe, dacă nu va pleca în această iarnă, ci în vară, totul depinzând doar de jucător. E cert că în acest moment fotbalistul de 22 de ani are mai multe oferte.

Ion Gheorghe rămâne liber. Da, am avut o discuţie cu el şi a existat de partea lui... au negociat să continue, dar s-a decis că nu mai continuă cu noi. Nu e niciun fel de problemă. E foarte important pentru angrenajul nostru, am discutat cu el. Cât se antrenează bine şi merită să joace, va juca.

Dacă vom primi o ofertă, ar fi avantajos să-l dăm acum, că oricum îl pierem în vară liber. Dar depinde ce ofertă, dar nu pot pierde un jucător acum, unul important.

Are ofertă acum”, a declarat Liviu Ciobotariu, pentru Telekom Sport.

Ion Gheorghe a avut parte de un sezon bun la FC Voluntari până acum. În 18 meciuri a marcat de 5 ori şi a oferit 4 pase decisive.

În vara lui 2020, Dinamo a activat clauza de cumpărare a lui Ion Gheorghe, în valoare de 50.000 de euro, dar nu l-a transferat. Mijlocaşul fusese luat de ilfoveni chiar de la Dinamo, în vara lui 2018, fără sumă de transfer, însă acum aproape doi ani a refuzat să se întoarcă în ”Ştefan cel Mare”, fiind nemulţumit de cum a fost tratat.

Nu se ştie dacă Ion Gheorghe mai are şi acum clauza de 50.000 de euro.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele