Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Ioan Andone va fi antrenorul Voluntariului până când Teja se vindecă de COVID-19

FC Voluntari Publicat pe 3 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19637981/1/ioan-andone.jpg

Mihai Teja este infectat cu COVID-19, motiv pentru care pe banca tehnică a Voluntariului va sta, se pare, Ioan Andone, cel care e preşedintele echipei în acte. Cei din club au hotărât că e cel mai indicat ca Andone să îi ia locul, pentru că are experienţă în această privinţă. Astfel, la partida de vineri cel puţin, cu Academica Clinceni, el va fi antrenorul.

Andone a antrenat ultima dată în 2017, la Dinamo. Apoi, s-a îndreptat către alte funcţii. În 2018 a fost numit managerul Voluntariului, iar în vara acestui an a devenit preşedinte.

Este adevărat! Ioan Andone va fi pe bancă. Suntem într-o situaţie care se schimbă de la o oră la alta. Avem mulţi infectaţi, nu avem jucători de trimis în teren. Nu avem actori, dar trebuie să trecem peste acest moment greu. Improvizăm şi o scoatem la capăt”, a declarat pentru ProSport Mircea Rădulescu.

Starea de sănătate a lui Mihai Teja este, se pare, una destul de rea. E infectat de mai bine de o săptămână cu noul coronavirus şi situaţia sa nu s-a remediat.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele