Ultima oră
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro
Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu
Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă
Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională
Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin." Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin."

Încă o formaţie din play-off-ul ligii secunde nu are drept de promovare în Superliga!

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21129857/1/liga-2.jpg

Cei de la Unirea Dej nu au primit licenţă pentru sezonul viitor din Superliga, informează Gazeta Sporturilor. Ardelenii ocupă locul 6 în play-off şi vor juca duminică contra celor de la Oţelul Galaţi, în ultima partidă din sezon.

Fără drept de promovare e şi CSA Steaua, deoarece e club de drept public. Astfel doar 4 formaţii au mai rămas în bătălia play-off-ului.

Oţelul Galaţi – Unirea Dej, de la 13:00, în direct la Prima Sport 2

În direct la Prima Sport 2, în aceeaşi zi, de la aceeaşi oră, va fi transmis duelul dintre Oţelul Galaţi (locul 4, 46 de puncte) şi Unirea Dej (locul 6, 40 de puncte). Gălăţenii trebuie să câştige pe teren propriu pentru a profita de un eventual egal al lui Dinamo cu Poli Iaşi şi a putea promova direct.

Cei de la Oţelul sunt promovaţi în detrimentul lui Dinamo dacă o bat pe Unirea sau să obţină un rezultat similar cu Dinamo, care joacă pe terenul lui Poli Iaşi, ce va aborda partida cu rezervele.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele