Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”

FCSB Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21600056/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024.jpg

FCU Craiova a pierdut pe teren propriu, scor 1-3, cu FC Hermannstadt, şi a retrogradat în liga secundă. Fanii olteni au aruncat cu scaune pe teren, întrerupând meciul pentru mai multe minute.

Cei de la FCU vor renunţa la jucătorii cu salarii mari. Astfel, cluburile din Superliga pot profita. Juan Bauza ar putea lupta la titlu în sezonul viitor, potrivit presei din ţară.

Argentinianul a intrat pe lista celor de la Rapid şi CFR Cluj. De serviciile sale s-a interesat în trecut şi campioana FCSB, dar patronul Adrian Mititelu a anunţat că nu îl lasă lui Gigi Becali.

În acest context, FCSB ar putea să îl transfere pe jucător, dar Becali a anunţat că nu îl mai doreşte pe Bauza.

”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”

Bauza, dacă îmi dă bani, tot nu îl iau, că îngreunez lotul. Nu că nu ar fi jucător valoros Bauza, să spunem tot adevărul... dacă-mi dă bani, tot nu-l iau. Bauza, dacă apare în faţa mea, îi spun ’Băi, băiatule, vezi că la mine mijlocaşul central face şi faza defensivă’.

Singurul care nu face faza defensivă este Coman. Sau atacantul central. Ăla din dreapta face. Ăla din stânga nu, că e Coman. Şi pe Coman poţi să-l laşi să nu facă, pentru că el dacă nu face faza defensivă are puterea să dea gol.

În rest, toată lumea trebuie să facă faza defensivă. Dacă nu, la revedere, nu joci la mine fotbal. Mai puţin Coman… Păi poţi să-i zici lui Neymar să-ţi facă faza defensivă? Şi lui Coman nu poţi să-i zici, ca dacă el o face oboseşte şi nu mai poate face faza ofensivă şi să dea gol”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele