Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

”În proporţie de 90%, Liga 1 nu se reia până la jumătatea lui iunie”. Avertismentul unui conducător de club

Superliga Publicat pe 15 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19335509/1/voluntari.jpg

Robert Gherghe, director executiv la FC Voluntari, este sceptic cu privire la reluarea campionatului Ligii 1 la data de 5 iunie. Oficialul este convins că starea de urgenţă se prelungeşte şi după jumătatea lunii mai.

Federaţia Română de Fotbal lucrează intens la găsirea unor idei fezabile, prin care să se reia fotbalul după ce pandemia de coronavirus va dispărea. Preşedintele Răzan Burleanu a declarat că, în momentul de faţă, întrecerile ar putea începe, cel mai devreme, pe 5 iunie.

Vă daţi seama că noi suntem în poziţia în care vrem să jucăm. Suntem convinşi că putem urca în clasament şi cred că asta o poate spune orice om de fotbal dacă este sincer. Din păcate, nu avem niciun argument care să ne facă să credem că putem relua campionatul.

Văd că se înaintează date, e normal, e logic. Însă, vă spun că în proporţie de 90% starea de urgenţă se va prelungi până la jumătatea lui iunie. Aşteptăm şi noi să vedem ce vor decide cei de la FRF, LPF, care au puterea asta, dar sincer nu văd cum se va relua totul”, a zis Robert Gherghe, pentru gsp.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele