Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Imediat după plecarea de la naţională, Edi Iordănescu a semnat un nou contract

Uncategorized Publicat pe 24 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21680804/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-6.jpg

Cu Edi Iordănescu pe bancă, România a avut un parcurs foarte bun în preliminariile Campionatului European şi la turneul final din Germania.

"Tricolorii" au terminat pe primul loc grupa de calificare, performanţă repetată şi la EURO. România s-a oprit în optimi, după ce a fost eliminată de Olandă, iar Edi Iordănescu a dat de înţeles, la conferinţa de presă de după fluierul final, că nu va continua la cârma naţionalei.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, că Edi Iordănescu nu va continua pe banca echipei naţionale.

Decizia a venit după mai multe săptămâni în care Burleanu a încercat să îl convingă pe Edi să îşi schimbe decizia.

Contractul semnat de Edi Iordănescu imediat după plecarea de la echipa naţională

După lungile negocieri, fostul selecţioner a luat două decizii importante. Prima cu privire la viaţa sa personală, aceea de a pleca cu familia într-o vacanţă în Marbela, Spania, iar următoarea cu privire la viitorul său.

La o zi după plecarea de la echipa naţională, Edi Iordănescu a semnat un contract cu doi agenţi care vor fi reprezenaţii acestuia pe plan internaţional şi se vor ocupa de negocierile unui nou contract, atunci când va veni momentul, notează GSP.

Antrenorul care va fi ofertat de FRF în urma şedinţei tehnice

Astăzi dimineaţă a avut loc şedinţa Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

 

După ce Edi Iordănescu a decis, luni, să nu mai continue pe banca echipei naţionale, Federaţia Română de Fotbal a început căutările pentru postul lăsat vacant.

În cadrul şedinţei din această dimineaţă, fiecare membru cu drept de vot a dat o listă cu nominalizări, iar cel care a primit cele mai multe voturi este primul pe listă. Mihai Stoichiţă a anunţat că Gică Hagi este nominalizarea Comisiei Tehnice!

”Procedurile sunt aceleaşi ca şi până acum. Gică Hagi este numărul 1. Sunt şi alţi antrenori, foşti selecţioneri, tineri, şi experimentaţi, dar nu pot da nume.

Aşa vor începe discuţiile, cu prima procedură.

Vor fi acelaşi etape ca şi înainte să vină Edi. Dacă vom întâmpina probleme, vom vedea”, a spus Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele