Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Ilie Poenaru semnează! ”Lucrează pentru transferuri”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21613881/1/poenaru.jpg

Ilie Poenaru şi-a dat acordul să rămână pe banca celor de la Concordia Chiajna, care ţinteşte promovarea în Superliga.

Tehnicianul va fi ajutat de Gabi Tamaş, care ocupă funcţia de director sportiv.

Ilfovenii vor avea pentru sezonul viitor un buget de 1.2 milioane de euro, o cifră mare pentru nivelul ligii secunde.

Am discutat prelungirea contractelor pentru Poenaru şi stafful lui, iar săptămâna următoare vom semna şi mergem mai departe. Aşa am decis, nu avem ce probleme să mai întâmpinăm. Dacă nu vom promova, am discutat despre asta, vom încerca în sezonul imediat următor.

Nu am semnat cu nimeni la nivelul jucătorilor, nu am discutat cu nimeni. După ce semnăm cu banca tehnică vom creiona lotul. Am avut discuţii cu Poenaru şi Tamaş pentru modul în care vom face selecţia, pentru că am greşit cam în fiecare an. Am pus, în mare, pe hârtie care va fi strategia.

Gabi Tamaş şi Ilie Poenaru lucrează pentru transferuri. Eu le spun doar cât ne întindem cu salariile, cu banii.

Vrem să ducem bugetul până la cel mult la 1.2 milioane de euro pe sezon, tot bugetul, nu doar de salarii, pentru Liga 2. Aici includem totul! Nu avem de unde să ne întindem la salarii de mii de euro. Am vorbit cu câţiva jucători pe care am vrut să îi aducem, de-a lungul timpului, şi sunt salarii mari cerute, iar noi nu avem de unde să le achităm.

Gabi Tamaş a adus bani în club în ultimul timp, e cunoscut, cunoaşte diverşi oameni şi a adus contracte de sponsorizare şi aşa mai departe”, a spus Cristian Tănase, preşedintele Concordiei, la Sport Total FM.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele