Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

Ianis Stoica, încă un sezon la FC Universitatea Cluj! FCSB l-a cedat din nou în Ardeal

U Cluj Publicat pe 15 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21228195/1/stoica.jpg

Universitatea Cluj a anunţat, joi, prelungirea împrumutului lui Ianis Stoica de la FCSB. Jucătorul a acceptat în cele din urmă să joace pentru ”U”, formaţie la care a evoluat şi în a doua parte a sezonului trecut, tot sub formă de împrumut. El va fi antrenat de fostul principal de la FCSB, Toni Petrea, numi recent în funcţie.

În stagiunea trecută de SuperLiga României, la Universitatea Cluj, Ianis Stoica a prins 10 meciuri, dar nu a reuşit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă pentru colegii săi.

Tânărul atacant şi-a dorit să continue la FC Universitatea Cluj, iar clubul nostru a ajuns la o înţelegere cu FCSB pentru prelungirea pe încă un an a împrumutului lui Ianis Stoica.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani va îmbrăca tricoul Universităţii Cluj şi în sezonul 2023/2024”, se arată pe pagina de Facebook a FC Universitatea Cluj, în privinţa lui Ianis Stoica.

Ianis Stoica a fost împrumutat de FCSB la FC Universitatea Cluj în decembrie 2022, iar acum a fost cedat din nou, până în vara anului următor.

În trecut, Ianis Stoica a avut evoluţii foarte bune. Gigi Becali cerea chiar zeci de milioane de euro, dar în acest moment primeşte oferte pentru a-l ceda liber de contract. În cele din urmă, s-a ajuns la acord pentru un nou împrumut.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele