Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Rangers! Ce spune Giovanni Becali despre un posibil transfer la Fenerbahce

Stranieri Publicat pe 19 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21674374/1/ianis-1.jpg

Ianis Hagi este foarte aproape de o despărţire de Rangers în acestă vară, iar o mutare la Fenerbahce ar fi posibilă.

Noul decar al naţionalei României a fost împrumutat la Deportivo Alaves, dar pentru că evoluţiile sale la echipa din Spania nu au fost convingătoare Rangers vrea să îl vândă. 

Acesta mai are contract cu scoţienii până în vara anului 2026, însă presa din Scoţia a anunţă că aventura mijlocaşului român pe Ibrox se va încheia în această vară.

Giovanni Becali a dezvăluit că Ianis este pe picior de plecare de la Rangers şi a vorbit şi despre zvonurile unui posibil transfer la trupa lui Mourinho, Fenerbahce.

„Ianis mai are un contract de un an cu Glasgow Rangers. Nu ştiu când se va, şi dacă se va prezenta la adunarea lotului. E în prag de a pleca. Acum, am auzit şi eu, aud şi eu în stânga-dreapta, că mai multe echipe l-ar dori.

În sensul că Glasgow poate vrea să recupereze ceva pe el. Ianis n-are un salariu mic la ei. Vom vedea, e timp. De abia după acest european s-au deschis frontierele de transferuri, aşa că vom vedea despre ce e vorba.

Nu, la Galatasary în niciun caz. Nu, nu. Mourinho are alte gânduri, el ia nişte jucători, nu vrea să cumpere. Vrea jucători pe care îi cunoaşte şi împrumutaţi. Mourinho vrea să câştige cu jucători bine plătiţi.

 

Totul pe un an, împrumutaţi pe un an. Să câştige în primul an de contract campionatul în Turcia. După aceea, vom vedea“, a spus Giovanni Becali la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele