Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

Hugo Lloris a refuzat pe Lazio Roma

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21288646/1/lor.jpg

Portarul francez Hugo Lloris a întrerupt vineri negocierile cu echipa italiană Lazio Roma, deşi gruparea din capitala Italiei se înţelesese cu formaţia lui Lloris, Tottenham Hotspur.

Fostul căpitan al echipei naţionale a Franţei, Hugo Lloris (36 de ani) mai are un an de contract cu Tottenham Hotspur şi s-ar putea să îl ducă la bun sfârşit după ce transferul la echipa Lazio Roma a căzut. Lloris a întrerupt discuţiile cu gruparea lazială atunci când a primit semnale clare că titular la echipa lui Maurizio Sarri va rămâne Ivan Provedel, cel care a fost votat cel mai bun portar din Serie A în sezonul trecut.

În vară, Lloris convenise cu noul manager al lui Tottenham, Ange Postecoglou, să nu plece în turneu cu echipa, iar londonezii au recrutat un nou portar, italianul Guglielmo Vicario (26 de ani), de la Empoli. Acum, deşi a avut oferte din Anglia, din Europa şi Arabia Saudită, planurile portarului s-ar putea schimba, dacă ţinem cont de declaraţia pe care Lloris o făcea, în luna iunie, în presa franceză: „Sunt în căutare de alte lucruri, dar nu uit că mai am un an de contract şi că în fotbal este greu de prezis ce se va întâmpla..."

Hugo Lloris joacă la Tottenham Hotspur din anul 2012, când a fost transferat de la Olympique Lyon.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele