Ultima oră
LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel

Hermannstadt dă lovitura! A transferat un jucător ce a impresionat la Dinamo

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21626337/1/ivanov.jpg

Hermannstadt a dat o lovitură importantă pe piaţa de mercato! Marius Măldărăşanu îl va avea la dispoziţie pe Antoni Ivanov.

Mijlocaşul defensiv bulgar a semnat un acord pe un sezon, cu opţiune de prelungire. Acesta a jucat în ultimul sezon în campionatul natal, la Lokomotiv Sofia.

  • 400.000 de euro e cota lui Ivanov, conform Transfermarkt.

Mijlocaşul are mare experienţă în Superliga. El a mai evoluat pentru: Metan Mediaş, Universitatea Craiova, F.C.Voluntari, Dinamo Bucureşti şi FC Botoşani.

”Bine ai venit la FCH, Antoni Ivanov!

Antoni Ivanov este un mijlocaş central-defensiv din Bulgaria, în vârstă de 28 de ani, foarte cunoscut în ţara noastră pentru evoluţiile sale din cele 127 de meciuri în SuperLiga Romania pentru Gaz Metan Mediaş, Universitatea Craiova, F.C.Voluntari, Dinamo Bucureşti şi F.C.Botoşani.

Pe C.V.-ul său se mai regăsesc echipe ca Ludogorets, CSKA Sofia, Akademik, Spartak Pleven, Sozopol, Montana, Septemvri Sofia şi Lokomotiv Sofia, unde în sezonul anterior a bifat 17 partide şi a înscris două goluri. Antoni este un fotbalist cotat la suma de 400.000 euro pe site-urile de specialitate şi a semnat cu A.F.C.Hermannstadt un contract valabil pentru următorul sezon cu drept de prelungire pentru încă unul.

Antoni Ivanov va purta tricoul cu numărul 24 la FCH”,
au anunţat sibienii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele