Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

Helmut Duckadam, atac la Florin Talpan: ”Ce face cu palmaresul? FCSB rămâne Steaua”

FCSB Publicat pe 29 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21331205/1/talpan-duckadam.png

Steaua a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 1-3, de echipa Universitatea Cluj, într-un meci din grupele Cupei României, din prima etapă. Alex Chipciu, jucătorul ardelenilor, a avut cuvinte foarte dure despre cei din Ghencea şi reaprins disputa FCSB vs. Steaua.

A doua zi după meci, Helmut Duckadam a comentat declaraţiile lui Alex Chipciu. Legenda Stelei a declarat că pentru ea adevărata Steaua e FCSB şi a avut un discurs orientat şi către Florin Talan.

Eroul de la Sevilla e convins că un cuvânt important îl au şi suporterii, care vin în număr vizibil mai mare la partidele FCSB-ului.

Acest lucru, cu privire la numărul spectatorilor de la meciurile FCSB-ului, comparativ cu cel al jocurilor celor de la CSA Steaua, ne spune ce spun şi eu de ani de zile: FCSB este continuatoarea.

În momentul în care am venit, în 2010, la Bucureşti, eu am venit la Steaua. Că între timp s-a schimbat denumirea, anumite hotărâri judecătoreşti ca să se schimbe denumirea echipei... .

Sigur, nu influenţează atât de tare pe cei care au ţinut cu Steaua în trecut, pentru că ea este continuatoarea, ea este echipa care a continuat tradiţia. Acum, că palmaresul şi cupele ar fi rămas la CSA, la club, e mai puţin important, zic eu.

(N.r. – Despre Talpan) Şi ce face cu el? Ce face cu el? Ce face cu palmaresul? FCSB rămâne Steaua. Poate să le ia şi sigla, poate să le ia toate… În Ghencea, sigur, sunt mai puţini spectatori pentru că acolo merge galeria.

Prea puţini oameni merg pe stadionul din Ghencea deoarece nu pot să asimileze acea echipă cu Steaua chiar dacă joacă la Clubul Armatei.

Şi d-aia zic, poate să le ia ce vrea celor de la FCSB, pentru că cei care au ţinut cu Steaua şi o iubesc în continuare…”, a spus Duckadam, conform prosport.ro.

Victor Piţurcă a intervenit şi el

Victor Piţurcă, fost selecţioner al României şi atacant emblematic al Stelei Bucureşti, a declarat că viitorul formaţiei ”militare” nu este deloc încurajator.

Piţurcă a dezvăluit că el şi mai multe legende ale Stelei au primit o promisiune solemnă din partea unui reprezentant al conducerii Ministerului Apărării Naţionale. Acesta a garantat că ”roş-albaştrii” vor avea drept de promovare în sezonul curent.

Văzând că nu a fost respectat cuvântul dat, Piţurcă a insinuat că în interiorul MApN există interesul ca Steaua să fie blocată în Liga a 2-a, pentru ca FCSB să fie ajutată în continuare să îşi atribuie identitatea câştigătoarei Cupei Campionilor Europeni din 1986.

Viitorul clubului Steaua nu sună bine deloc. Absolut deloc! La ultima întâlnire ne-am întâlnit cu oameni din Minister, care conduc, şi unul dintre ei mi-a promis că anul acesta sută la sută Steaua va avea drept de promovare. 

Iată că nu s-a ţinut de promisiune şi cred că nici nu-l interesează să se ţină de promisiune. Poate există un ”nu” mai înalt care zice ”lăsaţi să rămână FCSB-ul Steaua şi Steaua să rămână aici unde îi este locul”.

Eu cred că cei din Minister ar trebui să ia frâiele şi să facă ceva pentru această echipă. Dacă nu, nu mai are rost să încurcăm lumea şi să se pună mereu aceeaşi întrebare în fiecare zi!”, a declarat Victor Piţurcă, într-un interviu acordat pentru PRO TV, preluat de Sport.ro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele