Ultima oră
Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...” Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...”
Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon
LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"

Handbal masculin: Minaur Baia Mare - FTC Budapesta, scor 27-36, în turul I al European League

Handbal Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20836094/1/minge-2022.jpg

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia ungară FTC Budapesta, în manşa tur din turul I al European League.

Minaur a pierdut meciul cu scorul de 27-36 (14-15).

Manşa retur va avea loc în 4 septembrie, în deplasare, pentru calificarea în faza următoare.

Sâmbătă seară va juca şi CSM Constanţa, în deplasare, cu Chambery Savoie, în aceeaşi fază din European League. Returul cu francezii va avea loc la Constanţa, în 3 septembrie.

A treia echipă românească angrenată în această fază a competiţiei este Potaissa Turda, care va evolua duminică, în deplasare, cu suedezii de la IK Savehof. Returul este programat pe teren propriu, în 3 septembrie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele