Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Grupul ultras responsabil pentru incidentele de la partida împotriva Kosovo: "Peste 20.000 juni prezenţi pe stadion se identifică mereu cu noi"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 16 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21349188/1/romania-kosovo-preliminariile-c-e-2024-12-09-2023.jpg

România a câştigat duelul din preliminariile Euro 2024, scor 4-0, împotriva Andorrei.

Pe Arena Naţională au fost prezenţi în tribune doar copii, aceasta fiind decizia UEFA cauzată de incidentele provacate de cei din "Uniţi sub tricolor" la partida împotriva Kosovo.

Deşi nu au avut un merit direct pentru susţinerea de aseară, cei de la ”Uniţi sub Tricolor” consideră că cei prezenţi pe stadion se identifică cu ei.

Ultraşii au lovit din nou în presă şi în o parte din oamenii prezenţi la partida dintre România şi Israel.

"Copiii care cu entuziasm, speranţă şi tricolorul impregnat în suflete şi-n inimi asigură o ambianţă caldă şi deosebită în această seară, suntem fiecare dintre noi cu 10, 20 sau 30 de ani în urmă, când întreaga săptămână dinaintea meciului naţionalei, dar mai ales în ziua în care juca România, nu mai conta nimic altceva. 

Jucam pe maidane cu numele jucătorilor generaţiilor '80 şi '90 inscriptate pe spatele tricourilor, zile întregi înainte de marile meciuri făceam tactica şi discutam doar despre asta cu colegii şi copiii din cartier, completam cu ardoare tricolorii in albumele Panini la turneele finale, nopţile ne visam marcând golul victoriei pentru România, iar orele până la meci tremuram de emoţii şi încredere pentru echipa noastră, pentru ţară, pentru patrie!

Căci da, cei care iubeam şi sufeream până dincolo de limite pentru aceste trei culori transpuse în echipamentul naţionalei, încă din fragedă copilărie, suntem cei care am rămas şi fizic omniprezenţi alături de România, susţinând-o şi reprezentând-o meci de meci, an de an, deplasare de deplasare, la bine şi mai ales la rău, cu sute de mii de kilometri parcurşi pentru a tine steagul sus şi cu sacrificii de neimaginat.

Tocmai de aceea, copiii din prezent şi inclusiv cei peste 20.000 juni prezenţi pe stadion se identifică mereu cu noi, ne urmăresc, ne simpatizează şi îşi doresc să vina împreună cu noi pe stadion acum şi când vor creşte, pentru că suntem la fel, simţim la fel, pentru că atât noi, cât şi ei, punem pasiunea pe primul plan, pentru că dragostea pentru România este neîntinată de nimeni, fie organizaţii fotbalistice, gropari ai fotbalului sau presă (inclusiv haimanalele de comentatori).

Şi nu în ultimul rand, copiii care fac tribunele să vibreze şi-i împing de la spate pe jucători în această seară, reprezintă infinit mai mult decât un stadion arhiplin care cu excepţia peluzei, în ultimele minute cu Israel şi la fiecare meci mai prost pe teren propriu, şi-a huiduit copios echipa, în loc s-o susţină până la ultimul fluier. Suntem convinşi că junii de azi nu i-ar fi huiduit niciodată pe băieţi, indiferent de scor. Aveţi vreo îndoială? Întrebaţi-i pe cei din teren, nu pe coruptibilii din presă sau pe cei la costum, din birouri.

Din generaţie în generaţie, Uniti sub tricolor, o ţară, un popor!" este comunicatul emis de acest grup.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri