Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Giovanni Costantino, sincer după victoria obţinută în faţa lui Sepsi. ”Sper că în curând se va întâmpla asta”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 27 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21401231/1/fcsb-fc-u-craiova-superliga-superbet-12-11-2023-1.jpg

FC U Craiova 1948 a câştigat, scor 2-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a 17-a a Superligii.

Giovanni Costantino a fost mulţumit de jocul echipei sale în acestă după-amiază şi e de părere că echipa lui a meritat pe deplin victoria. El a spus că îşi doreşte să înveţe româna cât mai repede.

”Sper că în curând vom vorbi în limba română. Cred că meciul a fost foarte dificil. Sunt o echipă bună pe contraatac şi am primit un gol pe contraatac. Trebuie să le mulţumesc jucătorilor, au fost foarte buni. Ne-am descurcat bine şi cred că am meritat să câştigăm.

Sunt jucători cu calitatate, realizările vin datorită calităţii lor. Datoria mea e să îi organizez, am meritat total cele trei puncte.

Blănuţă este talentat, se potriveşte foarte bine pe stilul nostru, este foarte periculos în careu. Sper să marcheze multe goluri. Munceşte foarte mult.

Este normal că după două-trei luni să îţi pierzi încrederea, dar suntem împreună, trebuie să muncim. Doar împreună putem avea rezultate.

Avem nevoie să fim mai inteligenţi în anumite situaţii. Trebuie să înţelegem anumite lucruri mai bine, dar suntem pe drumul cel bun”, a spus Giovanni Costantino la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt