Ultima oră
VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers” VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers”
Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis
Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat
Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV
VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns” VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns”

Giovanni Becali a vorbit despre Olimpiu Moruţan. ”Asta vă garantez eu!” Unde va ajunge mijlocaşul român

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20928933/1/giovanni.jpg

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruţan. Faimosul impresar exclude o întoarcere a mijlocaşului înapoi la Galatasaray şi spune că va rămâne în Italia.

Becali a povestit şi cum au ajuns Marin, Moruţan şi Rus la formaţia din Serie B, Pisa. Directorul sportiv al formaţiei din ”cizmă”, Claudio Chiellini, şi-a dorit să facă ”Pisan Romena”. 

”M-a întrebat: <<Ce ar fi să facem una Pisa Romena?>>. Am zis: <<mă, nu vă hazardaţi cu trei români la echipă?>> Au zis: <<nu, Giovanni, mergem pe mâna lor şi facem Pisa Romena>>.

Va rămâne în Italia, nu ştiu dacă la Pisa, dar va rămâne în Italia. În Turcia nu se mai întoarce. Asta vă garantez eu! Transferul la Galata a fost puţin făcut repede, dintr-o dată.

Au altă mentalitate, vor campioni, bătrânei, în vârstă (n.r. – cei din noua conducere a lui Galatasaray)”, a spus Giovanni Becali, pentru Antena Sport.

Olimpiu Moruţan a reuşit să marcheze patru goluri şi trei pase de gol în 12 meciuri, jucate pentru Pisa. Fostul mijlocaş de la FCSB este cotat la 3,5 milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt.com.

Moruţan este într-o formă excepţională de când a ajuns în Serie B

Olimpiu Moruţan începe să îşi recapete forma cu care a impresionat la FCSB după ce a ajuns în Serie B, la Pisa. Mijlocaşul român a fost desemnat jucătorul rundei trecute de către presă, după prestaţia avută în partida cu Cosenza, terminată cu scorul de 3-1 pentru Pisa.

Moruţan a deschis scorul în minutul 12, iar Masucci înscris pentru 2-0 în minutul 45+5. Moruţan a avut o acţiune periculoasă în minutul 52, dar a reuşit să înscrie în minutul 62 ducând scorul la 3-0. Românul a ieşit de pe teren în minutul 69, înlocuit cu Tramoni. Cosenza a redus din diferenţă în minutul 82, prin D’Urso.

Jurnaliştii italieni de la Tuttomercatoweb l-au notat cu 8 pe Olimpiu Moruţan, dar i-au făcut şi o descriere mijlocaşului sosit de la Galatasaray.

”A fost după-amiaza lui. Inspirat. Toate acţiunile periculoase au pornit de la picioarele şi imaginaţia lui. A avut meritul de a debloca partida cu un şut chirurgical cu stângul. Apoi, a trimis apărarea adversă la balamuc cu alte câteva dintre fazele sale. În repriza a doua, a închis meciul cu un gol de fotbalist adevărat”, a scris Tuttomercatoweb.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele