Ultima oră
Liber de contract, Răzvan Oaidă e aproape de un club din Superliga. ”Suntem în discuţii” Liber de contract, Răzvan Oaidă e aproape de un club din Superliga. ”Suntem în discuţii”
VIDEO | Rezultat mare pentru Rapid în Liga Campionilor la handbal feminin VIDEO | Rezultat mare pentru Rapid în Liga Campionilor la handbal feminin
”Ne transmite vibraţii pozitive în vestiar şi pe teren”. Christopher Braun, fericit cu schimbarea de antrenor ”Ne transmite vibraţii pozitive în vestiar şi pe teren”. Christopher Braun, fericit cu schimbarea de antrenor
Proaspăt tată, Donnarumma este în lotul PSG pentru meciul cu Brest Proaspăt tată, Donnarumma este în lotul PSG pentru meciul cu Brest
VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Marius Şumudică, savuros la conferinţa de presă. ”M-a ajutat mult produsul ăsta. Mi-am cumpărat şi un ceas să văd cât dorm” Marius Şumudică, savuros la conferinţa de presă. ”M-a ajutat mult produsul ăsta. Mi-am cumpărat şi un ceas să văd cât dorm”

Gigi Becali vrea să transfere din Superliga! Patronul a pus ochii pe trei jucători de la marile rivale

FCSB Publicat pe 30 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21717536/1/gigi-becali.jpg

FCSB a învins-o pe LASK Linz, scor 1-0, în returul play-off-ului Europa League, după ce partida tur s-a termina la egalitate, 1-1. Golul victoriei a fost marcat de Darius Olaru, în prelungirile meciului.

După fluierul final, Gigi Becali a anunţat că va transfera unul sau doi jucători, înainte de startul fazei principale din Europa League. Latifundiarul a dezvăluit că vrea un fundaş şi un atacant care evoluează în Superliga.

„Da, voi mai face transferuri, cred că două. Trebuie să fiu la egalitate cu Petrescu (n.r. Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj). Din campionatul intern, trebuie să îi cunosc eu şi trebuie să mă bat cu Petrescu. S-a calificat Petrescu în Europa şi (n.r. CFR a fost eliminată de Pafos)… trebuie să mai aduc un atacant şi un fundaş central.” , a spus acesta la România TV.

Acum, au fost aflaţi jucătorii pe care Becali îi doreşte la FCSB. Este vorbe despre Mihai Popescu de la Farul Constanţa pentru postul de fundaş central, notează Fanatik.

Pentru postul de atacant, prima variantă este Hakim Abdallah de la Dinamo, fotbalist pe care patronul l-a lăudat în trecut. Cea de-a doua variantă pe care Gigi Becali o ia în calcul este Andrei Ivan de la Universitatea Craiova, jucător dorit cu insistenţă şi de Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele