Ultima oră
Detaliul incredibil despre ultimele zile ale lui Gigi Mulţescu Detaliul incredibil despre ultimele zile ale lui Gigi Mulţescu
CSM Oradea s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, în care va juca şi cu campioana Steaua Bucureşti CSM Oradea s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, în care va juca şi cu campioana Steaua Bucureşti
Reacţiile cluburilor din Superligă după decesul lui Gigi Mulţescu Reacţiile cluburilor din Superligă după decesul lui Gigi Mulţescu
Cornel Dinu, după decesul lui Gigi Mulţescu: "A fost uitat de actuala conducere" Cornel Dinu, după decesul lui Gigi Mulţescu: "A fost uitat de actuala conducere"
"Toţi ne ducem! Aş face un apel". Reacţia lui Ioan Andone după decesul lui Gigi Mulţescu "Toţi ne ducem! Aş face un apel". Reacţia lui Ioan Andone după decesul lui Gigi Mulţescu
Le meciurile din această etapă de Superligă se va ţine un moment de reculegere în memoria lui Gigi Mulţescu Le meciurile din această etapă de Superligă se va ţine un moment de reculegere în memoria lui Gigi Mulţescu

Gigi Becali vrea să dea lovitura cea mare şi să îl ia pe Daniel Bîrligea la FCSB: „Dau 1 milion jumate pe el şi 20 la sută!”

FCSB Publicat pe 2 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21720004/1/bir.jpg

Gigi Becali vrea să întărească lotul FCSB-ului după calificarea în grupele Europa League, mai ales în ofensivă, acolo unde jucătorii aduşi în această vară nu prea s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

  • România - Lituania, 9 septembrie, ora 21:45, în direct pe Prima TV

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că este gata să îi pună lui Neluţu Varga 1 milion şi jumătate de euro pe masă pentru a-l aduce pe Daniel Bîrligea.

Totuşi, Becali consideră că ardelenii nu vor renunţa uşor la serviciile jucătorului.

„Nu cred că îl dau ei pe Bîrligea, nu pot să dau mai mult de 1 milion jumate. Vorbesc serios, nu am spus 500.000 de euro, i-am respectat şi am spus că dau 1 milion jumate. Să spună unu că dă un milion şi un jumătate pe un jucător e respect, să nu se supere.

Îi dau 1 milion jumate pe el şi 20 la sută dintr-un transfer. Nu fac socotelile omului, nu vreau să mă cert cu omul. Este prea cuminte, nu m-a deranjat niciodată, pentru ce să îl supăr? Să îi spui că îi dau 1 milion jumate şi 20 la sută.

Să nu facă cum a făcut cu Krasniqi, pe urmă l-a dat Rapidului. Eu i-am dat 1 milion şi l-a dat Rapidului cu 800.000 de euro. Eu aşteptam să vorbesc cu el şi îi dădeam un milion. Dacă mi-l dă pot să fac şi altă chestie, nu joacă cu CFR.

Să zică că Bîrligea face nu ştiu câţi bani mulţi şi pe urmă îl vinde cu 1 milion la alţii. Aşa cu Otele, am zis că îi dau două milioane, iar el a zis că face nu ştiu cât şi l-a vândut cu două milioane”, a spus Gigi Becali.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele