Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”

FCSB Publicat pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21594446/1/conferinta-presa-noi-veniti-fcsb-8-01-2024.jpg

Elias Charalambous i-a adus FCSB-ului primul titlu de campioană a României după 9 ani de „secetă”. 

Gigi Becali îl apreciază foarte mult pe tehnicianul cipriot. Deşi a anunţat că îi va mări salariul pentru a rămâne la formaţia bucureşteană, latifundiarul din Pipera trebuie să aibă grijă.

Elias Charalambous ar putea pleca de la FCSB dacă ar primi o ofertă de la echipe la care visează să antreneze.

Christou Paraskevas, jucător trecut pe la „U” Cluj şi Pandurii Târgu-Jiu şi apropiat al antrenorului cipriot, a dezvăluit că visul lui Charalambous este de a conduce de pe banca tehnică naţionala de fotbal a Ciprului.

„Elias e ca fratele meu. Toată lumea s-a bucurat în Cipru pentru că a cucerit titlul în România. E primul antrenor din ţara noastră care câştigă un trofeu peste hotare. A fost greu, fiindcă nu avea experienţă. Şi ştiţi ce dificil e să lucrezi la FCSB. Dar a făcut o treabă extraordinară. Sunt convins că acolo e foarte iubit de patron, de colegii din staff, de jucători.

Elias semnează prelungirea cu FCSB. E tot ceea ce-şi doreşte acum. Merită să continue după succesul din campionat. Greul abia începe însă, în Champions League.

Am fost alături de Elias la câteva partide la Bucureşti. Cu siguranţă voi reveni pentru meciurile europene. El e concentrat total pe ceea ce are de făcut în continuare la FCSB, iar visul lui e ca, peste câţiva ani, să poată ajunge selecţionerul Ciprului. Ce antrenor nu şi-ar dori asta?”, a spus Christou Paraskevas, potrivit Sport pe Surse

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele