Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gigi Becali, totul pentru Champions League! Transferul stelar anunţat de patronul FCSB: ”Acum se negociază!”

FCSB Publicat pe 29 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21609278/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024.jpg

FCSB a realizat până acum două transferuri de marcă în vederea pregătirii pentru viitorul sezon.

Primul a fost David Kiki, fundaş lateral ce a evoluat în 74 de partide în toate competiţiile pentru Farul în perioada 2022-2024. El a fost unul din jucătorii de bază alături de care echipa câştiga titlul în sezonul 2022-2023. Internaţionalul beninez în vârstă de 30 de ani a efectuat deja vizita medicală şi a semnat contractul, urmând să se prezinte la pregătire pe 14 iunie.

A doua mutare a „roş-albaştrilor” este Daniel Popa, adus de la „U” Cluj pentru 300.000 de euro, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a experimentatului fotbalist.

Recent, Becali a mai anunţat un transfer la FCSB. Omul de afaceri nu a dorit să ofere foarte multe detalii, dar a precizat că mutarea care se negociază va fi ”tare de tot”.

”Acum se negociază!”

I-am luat pe ăia doi şi acum, nu e urgenţă, o să mai iau 3 sigur. Nu-i zic. Cum să-i zic? Sunt fraier? Unul o să fie tare de tot, se negociază acum. Nu e Louis Munteanu, e ceva tare! Străin!

Nu e, mă, o să vedeţi! E bun, bun! Vor veni ăştia 3, sunt cam luaţi, plus încă ceva, 5-6 în total. Am luat 2, mai trebuie să iau 3-4”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele