Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Gigi Becali, ţeapă istorică? Milioane de euro puse pe masă pentru Andrea Compagno: ”E de la liderul campionatului. Se va realiza!”

FCSB Publicat pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21556866/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023.jpg

Telenovela în care a fost implicat Andrea Compagno a luat sfârşit. Gigi Becali a acceptat, într-un final, oferta venită de la Tianjin Jinmen Tiger.

Suma de transfer a italianului a fost de 120.000 de euro, o adevărată lovitură pentru Gigi Becali, care i-a plătit lui Adrian Mititelu nu mai puţin de 1,5 milioane de euro pentru serviciile atacantului.

Compagno a vrut din start să plece în China, iar Becali a trimis o contraofertă de 200.000 de euro, după ce chinezii voiau să plătească doar 100.000 de euro pentru atacant. Atunci, italianul s-a supărat şi a spus că va rămâne la FCSB.

Scos din sărite de atitudinea atacantului, patronul bucureştenilor a vrut să ia o decizie care pare desprinsă dintr-un film de comedie: să îi prelungească lui Compagno contractul pe încă 3 ani. 

Compagno nu a avut nevoie de adaptare şi a marcat deja 5 goluri în 5 meciuri. Atacantul italian a ajuns deja în atenţia cluburilor din China, iar se pare că liderul campionatului, Shanghai Shenhuaar fi făcut o ofertă pentru vârful descoperit de Adrian Mititelu. 

”Andrea Compagno a primit în această săptămâna oferta de 3 milioane de euro de la cea mai bună echipă din China, liderul campionatului, Shanghai Shenhua. Trei milioane oferă în viitoarea perioada de transferuri, în mai-iunie.

Compagno sigur va trece la formaţia cea mai bună din China pentru 3 milioane de euro. Oferta a fost făcută în această săptămâna. Sunt convins că se va realiza, e un jucător dorit de liderul campionatului“, a spus Gabi Safta, potrivit Fanatik. 

”Îl ierţi pe Becali?”

”(Îl ierţi pe Becali?) Cum am zis, eu voi fi recunoscut, pentru că anul trecut a plătit mult spre FCU şi cred că anul trecut l-am răsplătit, dar nu a fost destul. Când a început acest an a spus că vrea să joace cu alt gen de vârf. Nu e o problemă, eu sunt mulţumit că a luat această decizie. 

Sper să am şi o medalie de campion. (n.r. - despre revenirea în fotbalul românesc) Bucureştiul e un oraş frumos, la o echipă, cine ştie?! Dacă găseşti bine, te întorci. 

Când mă gândesc la meciul de titlu cu Farul, dispare somnul. S-a întâmplat să plec acum şi sper să fie campioni acum. M-am regăsit în România, de la mâncare, persoane, Bucureştiul, tot. Am fost bine, iubita mea a fost bine, iar fiul meu trebuia să se nască aici. Pentru mine era bine să fiu aici. 

Aştept să ajung în China, o ţară diferită de Europa, dar sunt pregătit de la 14 ani, de când am plecat de acasă. România a fost a doua casă şi încerc să mă adaptez. 

(n.r. - despre locul pe lista preliminară a Italiei) A fost ceva senzaţional, motivul pentru care o să le fiu recunoscător tuturor, că a fost ceva incredibil”, a declarat Andrea Compagno, la plecarea din România.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele