Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Gigi Becali, speriat de antrenorul din Superliga: ”Se vor bate ca orbii”

FCSB Publicat pe 2 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21720494/1/gigi-becali.jpg

FCSB a câştigat în faţa celor de la UTA Arad, scor 2-0, într-un meci din etapa cu numărul opt din Superliga României, după golurile marcate de Siyabonga Ngezana (16) şi Alexandru Băluţă (87).

Gigi Becali a dat verdictul după ce a analizat evoluţia echipelor din fotbalul autohton şi a spus cine va ajunge în play-off şi ce grupări sunt departe de acest obiectiv. 

Latifundiarul din Pipera susţine că atât FCSB, cât şi CFR Cluj şi Universitatea Craiova vor ajunge în play-off.

Cu toate acestea, omul de afaceri este convins că Rapid nu va ajunge în play-off, ci se va lupta cu U Cluj, Oţelul Galaţi şi Dinamo pentru primele şase locuri din campionat.

”În play-off o să fie CFR, FCSB, Craiova, astea trei 100%. Şi apoi celelalte trei nu se ştie. Se vor bate ca orbii. Va fi o bătălie între U Cluj, Galaţi, Dinamo, Rapid. Farul nu, are prea multe în faţă. Nici Sepsi că am văzut-o, nu mai are calitate.

Ăia de la U Cluj au 15 puncte, au multe puncte. Noi avem 8 puncte şi ăia au 15 şi un meci de jucat. Sunt multe puncte, e greu. Se mai întâmplă ceva, Doamne Fereşte, în meci direct, e la revedere, nu mai poţi să-i ajungi.

Am avut emoţii pentru că se întâmplă ceva în meci direct cu una dintre ele care trebuie să o scoţi din play-off ca să intri tu şi nu mai poţi s-o scoţi şi te baţi ca să prinzi locul 6 pentru play-off. Se poate întâmpla orice”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

FCSB a urcat pe locul 9 în campionat, cu opt puncte acumulate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele