Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gigi Becali sparge banca pentru atacantul din Serie A: ”Mai plusez cu o sută. Se va rezolva”

FCSB Publicat pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21611870/1/bec.jpg

FCSB continuă să fie interesată de Louis Munteanu.

Atacantul ar trebui să se întoarcă în Italia la Fiorentina la sfârşitul sezonului actual, însă Farul, Rapid şi FCSB şi-au manifestat interesul pentru serviciile jucătorului.

Jucătorul Farului a fost surprins recent cântând alături de fotbaliştii Rapidului. Louis Munteanu a mers la botezul copilului lui Marian Aioani şi a fost surprins cântând alături de portar şi de Borza, foştii colegi de la Farul, despre Rapid. 

Acest lucru se pare că l-a determinat pe patronul Gigi Becali să adauge 100.000 de euro la oferta iniţială. 

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Ştiu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulţi şi o să aducă jucători valoroşi. Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina dacă nu şi-a pus baza în el până acum, doar nu şi-or pune de acum înainte.

Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gândesc. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, a spus Gigi Becali.

  • 1,5 milioane de euro e cota lui Louis Munteanu, potrivit transfermark.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele