Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Gigi Becali şi-a luat jucătorul în colimator după victoria cu UTA: „Tu eşti deştept şi toţi sunt proşti? Eşti pomanagiu?”

FCSB Publicat pe 2 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21720080/1/fcsb-lask-linz-play-off-uefa-europa-league-29-08-2024-2.jpg

FCSB s-a impus pe teren propriu, scor 2-0, cu formaţia arădeană UTA, în etapa a opta din Superligă.

  • România - Lituania, 9 septembrie, ora 21:45, în direct pe Prima TV

Golurile au fost marcate de Ngezana şi Băluţă, iar prin acest succes campioana a bifat abia a doua victorie din acest sezon.

Chiar dacă rezultatul final a fost unul pozitiv, Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de anumiţi jucători.

Latifundiarul din Pipera l-a luat în colimator pe Octavian Popescu despre care a spus că trebuie să se lupte mai mult pentru balon, aşa cum face colegul său David Miculescu.

“Eu nu vreau cu mingea floricele. Eu cred că lui Tavi îi spun ei (n.r. antrenorii) să intre în duel unu contra unu. Dar eu îi spun prin voi, că nu stau să vorbesc… Intri în duel unu contra unu când eşti 20-30 de metri. Dacă nu eşti acolo dai pase. Aşa văd la echipele mari.

Real Madrid are jucători mari şi ei fac preluare, pasă imediat, preluare, pasă imediat. La noi s-au învăţat Lixandru să dribleze, Baba Alhassan să dribleze, Malcom să dribleze. Păi ce faceţi vă daţi toţi mari fotbalişti? La Real Madrid jucătorii mari nu driblează. Acolo nu driblează niciunul, ei pasează.

“Nu mai ridica mâinile pe sus că nu toţi arbitrii sunt proşti. Te înveţi aşa, pomanagiu!”

 

Nu mi-a convenit riscul. Nu mi-a convenit de Lixandru că putea să ne cureţe. Nu mi-au convenit mingile pierdute. Nu mi-a convenit Tavi Popescu, care credeam că şi-a revenit, dar lăsa piciorul în spate.

Păi tu eşti deştept şi toţi arbitrii sunt proşti? Una, doua ridicau mâinile în sus. Nu mai ridica mâinile în sus, pentru că acum avem VAR. Degeaba ridici tu mâinile în sus că aşa iei galben degeaba.

 

Dacă e 11 metri văd arbitrii la VAR. La un umăr la umăr el a ridicat mâinile în sus. Nu ai voie să ceri de două ori 11 metri la mişto, nu ai voie. Că după te înveţi aşa pomanagiu.

Eu vă spun vouă ca să audă ei. Nu se face aşa ceva. Joacă fotbal. David Miculescu îmi place şi trebuie să joace. El se războieşte”, a declarat Gigi Becali conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele