Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Gigi Becali şi-a avertizat vedeta chiar înaintea returului cu Maccabi: „Dacă greşeşte, nu va mai juca!”

FCSB Publicat pe 31 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21687851/1/becali-conferinta.png

Vlad Chiricheş (34 de ani) a gafat în meciul cu Oţeul Galaţi, pierdut de campioana en-titre cu 2-0, iar acest lucru nu a trecut neobservat de Gigi Becali care l-a criticat dur pe fundaş.

Chiar înainte de returul cu Maccabi Tel Aviv din turul doi, Gigi Becali a vorbit din nou despre greşelile pe care Vlad Chiricheş le face şi a declarat că îl va critica de fiecare dată când va gafa.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit totuşi că experimentatul fundaş va mai primi şanse să joace.

”Chiricheş mai are un an de contract cu noi, trebuie să respectăm, ce să facem? El mai este util, normal că e util, va mai juca, dar, dacă mai face asemenea greşeli, nu va mai juca.

Nu e problemă, Chiricheş trebuie respectat pentru ce a fost el, dar asta nu înseamnă că nu-l mai critică Gigi Becali. Nu mai putem să spunem adevărul? Dacă mai face greşeli şi dă pase la adversar, nu o să mai joace”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Maccabi Tel Aviv şi FCSB se duelează, astăzi, de la ora 21:00, la Budapesta. Partida decisivă pentru calificarea în al treilea tur preliminar Champions League va putea fi urmărită, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

Criticile lui Gigi Becali la adresa lui Chiricheş după partida cu Oţelul

”Greşeşti o dată, de două ori, de trei, dar... Faci, dregi, îţi mulţumesc, dar să dai pasă doar la adversari... Nu se poate aşa ceva! N-avem cum să construim din spate.

E adevărat, e valoros Chiricheş, dar joacă prea lejer, da pasă la adversar şi te nenoroceşte. Aşa au zis antrenorii, să construim din spate.

 

Eu vreau fundaşi centrali care să câştige dueluri. Haruţ ce vină are? Ce putea să facă? De ce să strângă? Lasă, să nu mai strângă”, a spus Gigi Becali. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele