Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Gigi Becali s-a dezlănţuit din nou la adresa lui Dan Şucu: „Tu calci pe cadavre să ne faci de râs pe noi?"

Superliga Publicat pe 3 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21721345/1/becali-conferinta.png

Daniel Bîrligea a semnat cu FCSB după ce ultimele 24 de ore au fost extrem de agitate.

Întâi, Becali anunţa că l-a luat pe Bîrligea, apoi transferul ar fi intrat în impas din cauza impresarului jucătorului, ca mai apoi să intervină Dan Şucu cu o ofertă.

Mai pe scurt, Dan Şucu a vrut să i-l fure de sub nas lui Becali pe Daniel Bîrligea şi să îl convingă să semneze cu Rapid în detrimentul FCSB-ului.

Latifundiarul din Pipera continuă seria de atacuri la adresa acţionarului majoritar din Giuleşti, căruia i-a urat chiar să ajungă în play-out în acest sezon.

”Ce se va întâmpla la următorul transfer, când şi dumneavoastră şi Dan Şucu veţi dori un jucător?”, a fost întrebat Becali. 

”Eu nu abdic de la principiile mele, dacă abdici, înseamnă că din ce în ce te duci în râpă. Eu nu calc pe principiile mele, e treaba lui dacă a făcut asta, eu nu fac. Dacă a semnat contract, să fie el sănătos.

Sunt lucruri pe care nu poţi să le faci nici în ambiţie. Nu calc pe principiile astea, nici pentru cel mai mare duşman. Nu mă interesează. Poate se trezeşte şi el, poate vede ce spun eu, se gândeşte mai profund şi îşi dă seama că nu se face asta. 

Îmi place concurenţa, dar am semnat contract, ce mai vrei? Dai tu contractul înapoi?  Înseamnă că tu calci pe cadavre, să arăţi tu că ne faci de râs pe noi sau ce? Nu mai acţiona la Varga, acţiona la jucător, cu alte cuvinte ne face de râs şi pe mine şi pe Varga.

Nu e frumos. Nu e nimic, eu spun asta ca el să înţeleagă, e mai tânăr, mai are de învăţat multe în fotbal, stai să stea un an în play-out”, a spus Becali, marţi, la Palat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele